V hlubší pánvi rozpálíme tři lžíce oleje a na něm krátce osmažíme plátky česneku. Přidáme kuře a zeleninu a vše krátce osmahneme. Přidáme dvě lžíce sojové omáčky, zamícháme a povaříme. Ve zvláštním hrnci uvaříme skleněné nudle, necháme okapat a polijeme zbytkem sojové omáčky. Na další pánvi rozpálíme zbytek oleje a nudle na něm zprudka osmahneme. Přidáme maso se zeleninou, promícháme a horké podáváme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Roman
|20. 7. 2011 20:13
Dobrý den.Byl jsem na filipínách dva a půl roku.správný název pro toto jídlo je PANCIT a ještě se do něj přidává asi tak půl kávové lžičky vinného octa.Jinak skvělé jídlo.Doporučuji.
ivulík
|19. 2. 2008 14:37
vypadá to výborně, tuhle inspiraci jsem přesně hledala na dnešní večer