• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Filety z pangasia s houbovým dipem
Napište svůj komentář k receptu

Filety z pangasia s houbovým dipem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka kari
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks citron
    • 1
      kelímek pomazánkové máslo
    • 4
      ks filety
    • 1
      sklenice nakládané houby ve slaném nálevu

Postup přípravy receptu

1
Omyté filety pokapeme citronovou šťávou, posolíme, okořeníme. Takto upravené osmažíme na másle (kvůli přepalování můžeme přidat kapičku oleje) a osmažené přendáme na teplý talíř.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny

2
Do výpeku vložíme tepelně opracované houby (nejlépe směs lesních hub ve slaném nálevu z Kauflandu, ale v tomto období lze použít i podušené čerstvé) a pomazánkové máslo, které necháme jen rozpustit.
3
Podáváme s vařenými brambory či těstovinami, filet přelitý dipem, ozdobený plátkem citronu, petrželkou a popřípadě i trochou strouhané Nivy.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Steak s houbovým přelivem

Steak s houbovým přelivem

Tresčí filety na paprice

Tresčí filety na paprice

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 10. 10. 2007 10:15

    Toto je zajímavý recept. Mám vyzkoušené filety z pangasia - je to výborná ryba, není cítit rybinou (pro ty, kteří rybí vůni nemusí).

  • Patrick Schmitt | 10. 10. 2007 00:14

    Čerstvé houby jsou chuťově vždy mnohem lepší než houby z nálevu. Ty totiž chutnají tím nálevem i po tepelné úpravě a to mně osobně vadí. Proto vždy říkám, ze není nad čerstvé ingredience...a koneckonců se dají v dnešní době koupit čerstvé houby i mimo sezónu...a když zrovná nejsou, tak jsou velmi dobré i sušené. K receptu: Pangas aneb pangasius je výborná ryba a filety z ní jsou téměř vždy bez kostí. Ingredience zní velmi zajímavě, takže asi vyzkouším. Já jsem kdysi tuhle rybu delal s pepřo-vinnou omačkou a k tomu jsem udelal Gnocchi. To chutnalo také výborně. :-) Akorat na smažení v trojobalu není Pangas moc vhodný. Někdo to kdysi udělal a zrovna moc mi to nejelo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Houbová Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Filety Kari Máslo Nakládané houby Pepř mletý Pomazánkové máslo Sůl

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gazpacho - andaluská zeleninová polévka

Gazpacho - andaluská zeleninová…

Šlehačková sekaná

Šlehačková sekaná

Valašská zelňačka s houbami

Valašská zelňačka s houbami

Babiččina pomazánka

Babiččina pomazánka

Vaječná omeleta se zeleninou

Vaječná omeleta se zeleninou

Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi

Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi

Filety po italsku

Filety po italsku

Thajská kuřecí polévka s houbami

Thajská kuřecí polévka s houbami

Chobotničky ze špaget

Chobotničky ze špaget

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

49
Jarní zelný salát
Jarní zelný salát
41
Kočičí svarba vegan (šoulet, krupoto), základní recept
Kočičí svarba vegan …
32
Cibulová polévka podle Marušky
Cibulová polévka podle…
31
Kuře na paprice
Kuře na paprice
29
Vynikající kuře na paprice
Vynikající kuře na…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Životní krok Artura Štaidla! Dítě se sexy zrzkou?

Životní krok Artura Štaidla! Dítě se sexy zrzkou?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Denní horoskop na středu 15. 10. 2025: Koho čeká den plný zvratů a komu se otevřou dveře k novým příležitostem?

Denní horoskop na středu 15. 10. 2025: Koho čeká den plný zvratů a komu se otevřou dveře k novým příležitostem?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Dědictví po Karlu Heřmánkovi (†76): Porcovali šokujících 178 milionů! Závěť sepsal den před sebevraždou

Dědictví po Karlu Heřmánkovi (†76): Porcovali šokujících 178 milionů! Závěť sepsal den před sebevraždou

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Filety s koprovým přelivem
Filety s koprovým přelivem
Filety s provensálskou omáčkou
Filety s provensálskou omáčkou
Filety z lososa s papájou
Filety z lososa s papájou
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filmová zelňačka
Filmová zelňačka
Fish & chips
Fish & chips
  • Recepty.cz
  • Filety z pangasia s houbovým dipem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact