• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Filety z pangasia s houbovým dipem
Napište svůj komentář k receptu

Filety z pangasia s houbovým dipem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka kari
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks citron
    • 1
      kelímek pomazánkové máslo
    • 4
      ks filety
    • 1
      sklenice nakládané houby ve slaném nálevu

Postup přípravy receptu

1
Omyté filety pokapeme citronovou šťávou, posolíme, okořeníme. Takto upravené osmažíme na másle (kvůli přepalování můžeme přidat kapičku oleje) a osmažené přendáme na teplý talíř.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny

2
Do výpeku vložíme tepelně opracované houby (nejlépe směs lesních hub ve slaném nálevu z Kauflandu, ale v tomto období lze použít i podušené čerstvé) a pomazánkové máslo, které necháme jen rozpustit.
3
Podáváme s vařenými brambory či těstovinami, filet přelitý dipem, ozdobený plátkem citronu, petrželkou a popřípadě i trochou strouhané Nivy.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Steak s houbovým přelivem

Steak s houbovým přelivem

Tresčí filety na paprice

Tresčí filety na paprice

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 10. 10. 2007 10:15

    Toto je zajímavý recept. Mám vyzkoušené filety z pangasia - je to výborná ryba, není cítit rybinou (pro ty, kteří rybí vůni nemusí).

  • Patrick Schmitt | 10. 10. 2007 00:14

    Čerstvé houby jsou chuťově vždy mnohem lepší než houby z nálevu. Ty totiž chutnají tím nálevem i po tepelné úpravě a to mně osobně vadí. Proto vždy říkám, ze není nad čerstvé ingredience...a koneckonců se dají v dnešní době koupit čerstvé houby i mimo sezónu...a když zrovná nejsou, tak jsou velmi dobré i sušené. K receptu: Pangas aneb pangasius je výborná ryba a filety z ní jsou téměř vždy bez kostí. Ingredience zní velmi zajímavě, takže asi vyzkouším. Já jsem kdysi tuhle rybu delal s pepřo-vinnou omačkou a k tomu jsem udelal Gnocchi. To chutnalo také výborně. :-) Akorat na smažení v trojobalu není Pangas moc vhodný. Někdo to kdysi udělal a zrovna moc mi to nejelo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Houbová Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Filety Kari Máslo Nakládané houby Pepř mletý Pomazánkové máslo Sůl

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Poleva z "ledových kaštanů"

Poleva z "ledových kaštanů"

Domácí Rumcajs

Domácí Rumcajs

Coleslaw salat

Coleslaw salat

Pikantní škvarková pomazánka

Pikantní škvarková pomazánka

Slaný koláč z listového těsta

Slaný koláč z listového těsta

Hovězí guláš s domácím Bavorským knedlíkem

Hovězí guláš s domácím Bavorským…

Mleté hovězí po anglicku

Mleté hovězí po anglicku

Švestkové muffiny s mákem (hrnkový recept)

Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

114
Hruškový / Jablečný rýžový nákyp
Hruškový / Jablečný…
58
Čočkový salát s hořčicí
Čočkový salát s hořčicí
53
Houbový guláš
Houbový guláš
44
Selská omeleta se zelím
Selská omeleta se zelím
43
Bramboračka s medvědím česnekem
Bramboračka s medvědím…

Zajímavé články

Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které musíte zkusit!
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které…
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
AHA.cz Znovuzrozená Grace Kellyová? Ne, tohle je vnučka!

Znovuzrozená Grace Kellyová? Ne, tohle je vnučka!

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Martina Jandová a její omlazující i zeštíhlující fígle: Tyhle módní triky po padesátce fungují!

Martina Jandová a její omlazující i zeštíhlující fígle: Tyhle módní triky po padesátce fungují!

Ženy.cz Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Blesk.cz Bývalá bondgirl Denise Richardsová: Monokly a rozvod!

Bývalá bondgirl Denise Richardsová: Monokly a rozvod!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Největší exhibicionisté zvěrokruhu: Kdo se neustále předvádí a nemá problém ani s nahotou?

Největší exhibicionisté zvěrokruhu: Kdo se neustále předvádí a nemá problém ani s nahotou?

Další doporučené recepty:

Filety s koprovým přelivem
Filety s koprovým přelivem
Filety s provensálskou omáčkou
Filety s provensálskou omáčkou
Filety z lososa s papájou
Filety z lososa s papájou
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filmová zelňačka
Filmová zelňačka
Fish & chips
Fish & chips
  • Recepty.cz
  • Filety z pangasia s houbovým dipem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact