• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Filety po italsku
Napište svůj komentář k receptu

Filety po italsku

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 45
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filety po italsku
Filety po italsku
Filety po italsku
Filety po italsku
Filety po italsku
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 1
      ks filet z mořské štiky nebo z amura, pangasia...
    • italské koření
    • mořská sůl
    • hladká mouka
    • olej , nejlépe olivový
    • 1
      hrst červená paprika na nudličky pokrájená
    • 1
      hrst pórek pokrájený
    • 1
      hrst cherry rajčátka
    • 1
      hrst cuketa mladá, se slupkou, pokrájená

Postup přípravy receptu

1
Filety okořeníme, osolíme a jemně zaprášíme moukou. Na pánvi s trochou rozpáleného oleje osmažíme filet z jedné strany dozlatova, pak otočíme a smažíme dozlatova i z druhé strany, společně s připravenou zeleninou. Zeleninu solíme až po osmažení.
2
Podáváme s bagetkou, bramborem nebo opečeným toustem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tresčí filety na paprice

Tresčí filety na paprice

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

Filety z pangasia s houbovým dipem

Filety z pangasia s houbovým dipem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • nvjt6
    nvjt6 | 8. 4. 2017 13:37

    Jinak pangase ani nedělám. Zakápnout citronem je taky dobré. :-)

  • Markéta | 11. 7. 2016 13:32

    Velmi jsem si pochutnala a přílohu jsem dík zelenině zcela vypustila. :-) Ráda zopakuji.

  • terisek | 11. 3. 2014 14:08

    fantastickeeeeeeeee

  • Eva | 24. 8. 2013 18:20

    Skvělá záležitost, jednoduchý a pestrý recept, který můžu doporučit.

  • Maruška | 6. 8. 2013 20:51

    Moc dobrá rybička s mňamina zeleninkou. Vřele doporučuji i bez další přílohy :-* .

  • valdan | 23. 7. 2013 20:11

    Výborné, lehké, na jedničku.

  • lucka | 21. 6. 2013 12:05

    meli jsme k tomu bramborovou kasi a bylo to supr :-P

  • Anonymous | 25. 4. 2013 21:36

    super jidlo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pražma Zelenina
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Ze zeleniny Zelenina Rybí Oběd Večeře Smažení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cherry rajčátka Cuketa Filet z mořské štiky Hladká mouka Italské koření Mořská sůl Olej Pórek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Buchty s povidly

Buchty s povidly

Zakryté hovězí plátky

Zakryté hovězí plátky

Žloutkové penízky

Žloutkové penízky

Bůček pro správné chlapy

Bůček pro správné chlapy

Gyros po řecku s českým masem

Gyros po řecku s českým masem

Okurkový salát s kysanou smetanou a česnekem

Okurkový salát s kysanou smetanou a…

Placičky z ovesných vloček II.

Placičky z ovesných vloček II.

Cuketa na slanině s česnekem

Cuketa na slanině s česnekem

Salát z quinoy a sušených rajčat

Salát z quinoy a sušených rajčat

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
25
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Zemřela dcera (†83) Paula Newmana: Její smrt tajili čtvrt roku!

Zemřela dcera (†83) Paula Newmana: Její smrt tajili čtvrt roku!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Filet ze pstruha s čočkovým salátem
Filet ze pstruha s čočkovým salátem
Filety (nejen) se zeleninou
Filety (nejen) se zeleninou
Filety na zelenině - zapečené
Filety na zelenině - zapečené
Filety s česnekovými výhonky
Filety s česnekovými výhonky
Filety s koprovým přelivem
Filety s koprovým přelivem
Filety s provensálskou omáčkou
Filety s provensálskou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Filety po italsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact