• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Filety po italsku
Napište svůj komentář k receptu

Filety po italsku

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 45
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filety po italsku
Filety po italsku
Filety po italsku
Filety po italsku
Filety po italsku
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 1
      ks filet z mořské štiky nebo z amura, pangasia...
    • italské koření
    • mořská sůl
    • hladká mouka
    • olej , nejlépe olivový
    • 1
      hrst červená paprika na nudličky pokrájená
    • 1
      hrst pórek pokrájený
    • 1
      hrst cherry rajčátka
    • 1
      hrst cuketa mladá, se slupkou, pokrájená

Postup přípravy receptu

1
Filety okořeníme, osolíme a jemně zaprášíme moukou. Na pánvi s trochou rozpáleného oleje osmažíme filet z jedné strany dozlatova, pak otočíme a smažíme dozlatova i z druhé strany, společně s připravenou zeleninou. Zeleninu solíme až po osmažení.
2
Podáváme s bagetkou, bramborem nebo opečeným toustem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tresčí filety na paprice

Tresčí filety na paprice

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

Filety z pangasia s houbovým dipem

Filety z pangasia s houbovým dipem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • nvjt6
    nvjt6 | 8. 4. 2017 13:37

    Jinak pangase ani nedělám. Zakápnout citronem je taky dobré. :-)

  • Markéta | 11. 7. 2016 13:32

    Velmi jsem si pochutnala a přílohu jsem dík zelenině zcela vypustila. :-) Ráda zopakuji.

  • terisek | 11. 3. 2014 14:08

    fantastickeeeeeeeee

  • Eva | 24. 8. 2013 18:20

    Skvělá záležitost, jednoduchý a pestrý recept, který můžu doporučit.

  • Maruška | 6. 8. 2013 20:51

    Moc dobrá rybička s mňamina zeleninkou. Vřele doporučuji i bez další přílohy :-* .

  • valdan | 23. 7. 2013 20:11

    Výborné, lehké, na jedničku.

  • lucka | 21. 6. 2013 12:05

    meli jsme k tomu bramborovou kasi a bylo to supr :-P

  • Anonymous | 25. 4. 2013 21:36

    super jidlo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pražma Zelenina
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Ze zeleniny Zelenina Rybí Oběd Večeře Smažení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cherry rajčátka Cuketa Filet z mořské štiky Hladká mouka Italské koření Mořská sůl Olej Pórek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Ukrajinský boršč II.

Ukrajinský boršč II.

Bramborový oběd

Bramborový oběd

Vynikající tvarohové lívance

Vynikající tvarohové lívance

Tvarůžková pomazánka speciál

Tvarůžková pomazánka speciál

Těstoviny s ricottou a  pestem

Těstoviny s ricottou a pestem

Jednoduchá citronová buchta

Jednoduchá citronová buchta

Pochoutkový dip k zelenině

Pochoutkový dip k zelenině

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

60
Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou
Těstoviny (nejen) s…
49
Houbové měšce s rýží nebo s brambory
Houbové měšce s rýží…
38
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
29
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
27
Korejská rýže Bibimbap
Korejská rýže Bibimbap

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Princ Harry navštívil Ukrajinu: Nejdřív však potřeboval souhlas Meghan!

Princ Harry navštívil Ukrajinu: Nejdřív však potřeboval souhlas Meghan!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Filet ze pstruha s čočkovým salátem
Filet ze pstruha s čočkovým salátem
Filety (nejen) se zeleninou
Filety (nejen) se zeleninou
Filety na zelenině - zapečené
Filety na zelenině - zapečené
Filety s česnekovými výhonky
Filety s česnekovými výhonky
Filety s koprovým přelivem
Filety s koprovým přelivem
Filety s provensálskou omáčkou
Filety s provensálskou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Filety po italsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact