• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Filet mignon a fazolový humus
Napište svůj komentář k receptu

Filet mignon a fazolový humus

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filet mignon a fazolový humus
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Maso
    • brambory k podání
    • olivový olej
    • ředkvička svazek
    • 200
      g žampiony
    • drcený kmín
    • 600
      g filety mignon
    • římský kmín
    • balzamikový ocet
    • rukola
    • sůl
    • 270
      ml olivový olej
    • 3
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce petrželka zelená nasekaná
    • 1
      ks citronová šťáva
    • 400
      g fazole bílé
    • 1
      lžička římský kmín meltý
    • 4
      lžíce pasta tahini

Postup přípravy receptu

1
Fazole den předem namočte, pak je propláchněte a uvařte doměkka. Sceďte.
2
Do krémové konzistence rozmixujte s tahini, drceným česnekem, petrželkou, citronovou šťávou a pomalu přilévanými 250 ml oleje, v případě potřeby přidejte trochu vody. Dochuťte solí a římským kmínem.
3
Maso naporcujte a potřete olejem, nechte odpočívat, dokud nebude mít pokojovou teplotu. Steaky osolte a opepřete. Rozpalte grilovací pánev a ze všech stran je zatáhněte, pak je dopečte v troubě předehřáté na 200 °C, stačí 7–8 minut.
4
Na talíře rozložte maso, hummus, překrájené žampiony a ředkvičky, rukolu, pak posypte římským kmínem a zakápněte balzamikovým octem. Podávejte s pečenými bramborami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cibulový filet

Cibulový filet

Jehněčí filet s borůvkami

Jehněčí filet s borůvkami

Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou

Filet z candáta se šťouchaným…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Brambory Česnek Citronová šťáva Drcený kmín Fazole Filety Olivový olej Pasta tahini Pepř mletý Petrželka Ředkvička Římský kmín Rukola Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné krůtí stehno

Plněné krůtí stehno

Zapékaná kapusta

Zapékaná kapusta

Sněhové pusinky na váhu

Sněhové pusinky na váhu

Náš domácí štrúdl

Náš domácí štrúdl

Mexická zeleninová polévka

Mexická zeleninová polévka

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

Švestkový rozvar (marmeláda) na koláče, vdolky, do buchet...

Švestkový rozvar (marmeláda) na…

Česneková polévka (česnečka) s pohankou

Česneková polévka (česnečka) s…

Piškotový koláč s jahodami

Piškotový koláč s jahodami

Doporučujeme

60 minut
Marocké masové koule s kapustičkami a slaninou

Marocké masové koule s kapustičkami a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

44
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
41
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
37
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
36
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z cupcakes. Všechno se naučila úplně sama!
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z…
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový, s červenou řepou nebo zdravý tabouleh
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový,…
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme pro vás 20 výtečných receptů!
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme…
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
AHA.cz Lela už pravdu o synovi neskrývá: Každý den je pro mě darem…

Lela už pravdu o synovi neskrývá: Každý den je pro mě darem…

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Hvězdy na přehlídce Beaty Rajské:  Vary ovládla Havlová, Donutilová i Leitgeb!

Hvězdy na přehlídce Beaty Rajské: Vary ovládla Havlová, Donutilová i Leitgeb!

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Zločiny míchá s romantikou, své hrdiny by autorka knižních hitů vzala na Vyšehrad!

Zločiny míchá s romantikou, své hrdiny by autorka knižních hitů vzala na Vyšehrad!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude znechucený dotěrným nápadníkem a komu se zvýší plat?

Horoskop na další týden: Kdo bude znechucený dotěrným nápadníkem a komu se zvýší plat?

Další doporučené recepty:

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku
Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku
Filé zapečené s nivou
Filé zapečené s nivou
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou
Filet z candáta se šťouchaným bramborem…
Filet ze pstruha s čočkovým salátem
Filet ze pstruha s čočkovým salátem
Filety (nejen) se zeleninou
Filety (nejen) se zeleninou
  • Recepty.cz
  • Filet mignon a fazolový humus
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact