koření
dle chuti: grilovací, muškátový květ, cibule, hořčice..
Maso
300
g
rybí file
filé v kostkách (běžné = zoufalé kvality)
sůl
máslo
Postup přípravy receptu
1
Osolené filé opékáme na másle na pánvi po obou stranách, dokud se nevypaří nadbytečná voda. Poté roztrháme vařečkou na menší kousky, vytvoříme z každého plátku placatou hromádku a každou zalijeme směsí. Dohoníme, co utíká a překlopíme zpátky. Po chvíli otočíme a opečeme i z druhé strany.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kateřina Krakovská
|13. 3. 2010 15:11
Měli jsme dnes k obědu jako rychlovku a super. Chválím a dávám 1
Bakulová Jarmila
|24. 9. 2008 17:19
Po rozdušení filé přehoďte do lívanečníku, zachová si tvar a bude ho "víc"
Eva Červenková
|26. 7. 2008 09:56
já bych to chápala tak, že z toho bude vytékat to vajíčko atd., tak to máme ,,shrábnou" zpátky do těch kupiček..aby to nebylo ,,roztahaný" po celý pánvi..
Richard Banát
|26. 7. 2008 09:38
Opravdu ten recept vypadá zajímavě, jenom jsem trošku nepochopil "Dohoníme, co utíká a překlopíme zpátky". Jinak zkusím navařit mamce a potom ohodnotím...Richard Banát 14 let
pavla bartáková
|14. 12. 2007 19:49
Ahoj. Musím říct, že jsem čekala víc... Moc nám to nechutnalo.
Viola
|20. 10. 2007 15:53
Tak som dnes tie zúfalé ryby dohonila, upravila do žiadanej podoby a podala podľa predpisu. Nemali chybičku,mňam!!!Večer musím urobiť repete.
Romana
|23. 10. 2006 17:40
tak vařím přítelovi první večeři pro 2 osamotě, v novém-má rád ryby, tak mi držte pěsti
Vendula
|22. 10. 2006 15:24
je to opravdu dobre. jen mi nesly delat ty placicky na panvi, tak priste zkusim promichat file se smesi mimo panev a pak to tam prenest.
Marsí
|30. 8. 2006 08:37
hehe..."dohoníme co utíká"..miluju recepty s takovými výrazy....:o)))...už kvůli tomu ho vyzkouším..a taky proto, že mám ráda ryby...i ty zoufalé...:o)))
Airan Novakova
|28. 8. 2006 14:31
Tak tohle vyzkousim uz jen kvuli bezva nazvu:-))))) Ale pripada mi to opravdu dobre, neco podobneho delam delam s dary more, jen je tam navic smazena cibulka.