1 sůl, zrnko, kilo???????????? Opravdu se toto jídlo skvěle doplňuje s dnešní polévkou v menu :-$ :-$ :-$
Muzete to take pripravit tak ze opecene file jeste v panvicce zalijete smetenou a nechate chvili podusit az smetana nebo slehacka zhoustne, Ochutite trochou stavy z citronu a hned servirujte.
Ahoj všem, právě jsme vylízali poslední zbytky omáčky. Bylo to vynikající, děkuji autorce za inspiraci. Malinko jsem to pozměnil - jako přílohu jsem udělal šťouchané brambory se slaninkou. Všichni jsme si moc pochutnali!:-)
Pripravila som z pangasa,ktorého som ocitrónovalaa osolila.Šampiňóny som dala na olej s opečenou cibuľou,podusila a podliala nielen vodou ale aj smotanou,pridala horčicu a zapiekla.Bolo to super chválim.
Lidko my ryby i houby milujeme, tak jsem nemohla odolat..... A bylo ta jediněčné... Já se spíš bála, aby se někdo nezlobil, že se k cizímu receptu "cpu" s fotkou... Ale Ladia říkala, že to nevadí, že ten receprt není můj, že každý nemá třeba možnost fotit. Ahoj, Simča
Simčo, sice pozdě, ale přece - strašně moc díky za doplnění fotografie.
Super, super, super.... a jelikož "v lese", tak s lesními houbami... Všem to moc chutnalo a posílám i foto.
Vynikající,dávám 1**
Je to vynikající! Včera večer jsem to dělala - filé jsem trochu pokropila citronovou šťávou a podle paní Olgy Holnové posypala rozmarýnem. Bála jsem se že 3 lžíce hořčice budou chuťově převládat, ale manžel i děti řekli, že tak dobrou rybu s omáčkou ještě nejedli. Dokonce vylízali pekáč.
Filé s žampionama proč ne, ale určitě bez tý jíšky (bešamelu).
do základu přidat anglickou slaninu a vynikající....
Vyborne, diky za napad!!!!!
No, já se přikláním k žampionům a hlívě, hříbky je podle mě lepší dát do italského rizota...
Dost zajímavý recept, jestlipak by to šlo i s hříbkama ?
Supr jídlo...houby a filé máme moc rádi a tohle nám opravdu chutnalo.
Super jidlo, omacka sla na dracku... Davam 1+++
Zaujal mě vtipný název a po vyzkoušení jsme museli s manželem konstatovat, že jídlo je opravdu vynikající - 1*. Dovolila jsem si jen malou úpravu: 1/2 množství žampionů jsem nahradila hlívou ústřičnou a porce rybího filé jsem z jedné strany lehce okořenila mletým rozmarýnem. OLA
nic moc
Ryba a houby...mňam...
Protože jsme houbaři a vmrazáku máme zásobu z podzimu, použil jsem je místo žampionů - super (asi proto, že jsou aromatičtější). Každopádně je to velká 1
Díky za pochvalu, tohle jídlo jsem vymyslela jen náhodou. Jinak u nás ho jí i muž, který jinak žampiony nesnáší.
Vynikající! Předčilo to mé očekávání.