Filé osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme 5 minut odležet. Na suché pánvi opražíme do růžova kokos, necháme vychladnout, přimícháme žloutek a lžíci citronové šťávy. Ve směsi obalíme filé. Celer nakrájíme na tenké plátky a povaříme ve slané vodě do měkka. Na kolečka nakrájené banány opečeme na másle. Vymazaný pekáč obložíme celerem a banánem, zalejeme smetanou s kari. Na vrch rozložíme obalené filé. Rybu dáme zapéct do trouby asi na 20-30 minut. Podáváme s brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Radoslav Ivanic
|1. 7. 2006 19:46
Jedlo je dobre,s exotickou chutou,ale miesto smotany by som skor pridal kokosove mlieko.so smotanou je to trochu chutovo fadne.alebo pridajte trosku hnedeho cukru.Ink vyborne.