• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Filé v cuketové peřince
Napište svůj komentář k receptu

Filé v cuketové peřince

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filé v cuketové peřince
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks filé z tresky ne kostky
    • 6
      ks cuketa 5-6 menších
    • 200
      g sýr niva
    • 1
      hrst petržel nebo kopr -podle chuti
    • 4
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Cukety rozkrájíme na tenké plátky podélně (4-5 mm). Posolíme, necháme 2 hodiny, šťávu slijeme. Rozdělíme je na 4. Naskládáme plátky vodorovně, trochu přes sebe. Na to dáme filé. Nivu nastrouháme, smícháme s petrželí nebo koprem a navršíme je na rybu. Plátky cuket přehmeme přes filé a opatrně přendáme na olejem vymazaný plech. Zbylým olejem pokapeme zabalené filety. Dáme zapéct zhruba na 17-20 min. do předehřáté trouby na 220 °C.
2
Mezitím osmažíme na oleji cibulku, přidáme jemně nakrájená oloupaná rajčata, necháme povařit 10 min., přidáme česnek, sůl a podáváme k opečenému filé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řecké kuře v peřince

Řecké kuře v peřince

Losos na špenátové peřince

Losos na špenátové peřince

Klobásy v peřince

Klobásy v peřince

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka O. | 16. 9. 2008 07:24

    Tak mi to, koukám, trvalo dva roky, než jsem se k tomuto receptu dostala. Ale možná lépe pozdě, než vůbec...bylo to výborné, moc jsme si s holkama pochutnaly. Zasloužená 1.

  • Jaroslava Oumarová | 24. 5. 2006 11:50

    Já takhle do cukety balím mleté maso nebo uzeninu. S rybím masem to vyzkouším:-)

  • Airan | 24. 5. 2006 10:38

    Zdravim Alice. Ty cuketove platky zmeknou tou soli a protoze jsou tenke, da se to krasne zabalit, oni se prekladaji kousek prez sebe (paratko muzes klidne pouzit v pripade potreby:-) Nejlepsi jsou cukety kolem 25 cm. Jsem rada, ze te recept zaujal.

  • Alice Gabrielová | 23. 5. 2006 18:10

    Milá Airan - zas jeden nádherný tip. Jen se chci zeptat - ty plátky cukety jsou po tom odležení tak měkké, že po přeložení přes maso drží ? Tedy - nijak ten cuketový obal kolem masa a Nivy nezajistíš (třeba párátkem..?). Díky! Alice

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cuketa Filé z tresky Petržel Rostlinný olej Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opečené toasty s mozzarellou

Opečené toasty s mozzarellou

Krůtí medailonky na zelenině

Krůtí medailonky na zelenině

Tatarská pomazánka na topinky

Tatarská pomazánka na topinky

Brokolicové těstoviny

Brokolicové těstoviny

Brambory v mikrovlnce

Brambory v mikrovlnce

Sýrové kuličky-smažené

Sýrové kuličky-smažené

Těstoviny zapečené s květákem a slaninou

Těstoviny zapečené s květákem a…

Báječné máslové koláčky - nejen svatební

Báječné máslové koláčky - nejen…

Chřestová omeleta

Chřestová omeleta

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

113
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
76
Fazolová polévka se slaninou
Fazolová polévka se…
75
Bramborové šišky / noky (nejen) s mákem
Bramborové šišky / noky …
51
Bramborové placky s houbami
Bramborové placky s…
41
Chřestová polévka s pestem
Chřestová polévka s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Filé v cuketové peřince
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact