Bezva recept, díky za tip. Dělala jsem k obědu, z tresky, kterou jsem obalila v hrubé mouce, jak to znám ze Středomoří. Ryba má pak křupavý "kabátek", víc nám to chutná. Do omáčky jsem nakonci dala lžíci majonézy s dijonskou horčicí a osolila, bylo to skvělé. Za jedna a zařazuji do oblíbených.
Čerstvý zázvor udělal divy, měla jsem kousek zatvrdlého sýru, přidala jsem, bylo všeho málo. díky Elča
Pochutnali jsme si. Je to opravdu výborné. Omáčku jsem ještě trochu ochutila solí a špetkou vegety. Jen toho musím udělat příště trochu víc, málem na mne nezbylo. díky za recept.
Já čerstvý zázvor doma nemívám,ale vím jak je dobrý v jídle.Myslím,že by to rozhodně nic nepokazilo,kdyby jste ho použila..:o))
Chtěla jsem se zeptat, ten zázvor musí být mletý nebo bych mohla přidat čerstvý, nastrouhaný? Díky za odpověď. Ivana