Filé zakapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Potom je osolíme, posypeme kari kořením a obalíme v mouce. Na oleji smažíme po všech stranách dozlatova. Poté filé vyjmeme a necháme v teple. Do oleje po smažení nasypeme nakkrájenou cibuli, osmahneme, přidáme zázvor, cukr, vmícháme smetanu, chvíli povaříme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Vencková
|7. 3. 2009 15:26
Bezva recept, díky za tip. Dělala jsem k obědu, z tresky, kterou jsem obalila v hrubé mouce, jak to znám ze Středomoří. Ryba má pak křupavý "kabátek", víc nám to chutná. Do omáčky jsem nakonci dala lžíci majonézy s dijonskou horčicí a osolila, bylo to skvělé. Za jedna a zařazuji do oblíbených.
Anonym
|22. 7. 2007 12:57
Čerstvý zázvor udělal divy, měla jsem kousek zatvrdlého sýru, přidala jsem, bylo všeho málo. díky Elča
Ivana Samcová
|20. 5. 2006 15:05
Pochutnali jsme si. Je to opravdu výborné. Omáčku jsem ještě trochu ochutila solí a špetkou vegety. Jen toho musím udělat příště trochu víc, málem na mne nezbylo. díky za recept.
Jana Kutačová
|17. 5. 2006 07:32
Já čerstvý zázvor doma nemívám,ale vím jak je dobrý v jídle.Myslím,že by to rozhodně nic nepokazilo,kdyby jste ho použila..:o))
Ivana Samcová
|16. 5. 2006 21:20
Chtěla jsem se zeptat, ten zázvor musí být mletý nebo bych mohla přidat čerstvý, nastrouhaný? Díky za odpověď. Ivana