Ja jsem pekla na 180 a cca 30 minut. Nedavala jsem nakonec syr a misto kari (kari mi teda k tomuto fakt nesedi) jsem dala provensalske bylinky (1 lzicka),k peceni pridala maslo a dale podle receptu a rybicka je moc dobra :-)
na kolik stupňů péct prosím?
na kolik stupňů péct prosím?
Dnes jsme měli k obědu, moc dobré, filé bylo hodně vodnaté, dělala jsem rozmražené, vykapané a upeklo se akorát :).
já bych v první řadě zvážila vaše kuchařské dovednosti než opětkovat recept... to jste jako netušili, do čeho jdete, když jste četli ingredience... :-D takoví lidi mě dostávaj :D
a když nemáte kari tak tam nedávej nic ona to bude stejně sračka
Výborné. Použila jsem mražené filety Pangase, které jsem ale předem nechala rozmrazit. I tak filety pustí šťávy až až. Směs cibule, česneku a kari je úžasná.
Moc dobré je dobré navrch přidat trošku pepře. dávám 1.
Vlastimil Kucerra povedlo se je to famozní
Povedlo se je to famazní
Rycle,jednoduche,dobre davam za1. vsem to chutnalo
Včera jsem vařila na oběd, všem to moc chutnalo, je to ryché a moc dobré
?
Dnes som to robila, veľmi nám chutili. A hlavne, je to jednoduché a rýchle.
je to vynikajici.
Také takto filé upravuji, ale nejprve ho posilím a pokapu citrónovou šťávou a nechám tak 2 hoďky rozmrazit.Vody z filé vždycky vyteče plno, neštěstí můj mož je hoooodně omáčkový, takže tak půlku tekutiny odeberu, vmíchám 2 lžíce solamylu a po rozmíchání (nesmí se do horkého!!!) vrátím zpět a nechám zahoustnout. Takže my s dětmi si bereme maso se zapečeným sýrem a k tomu brambory a zahuštěnou "štávu" zblajzne muž :o))))
Ano, určitě má. Dodá další rozměr chuti i vzhledu a celkově to zjemní, myslím, že bez něj by to nebylo ono.
Má sýr důležitou roli v tomto receptu?
Musím souhlasit, s kvalitou filé je poslední dobou docela problém. Je mi líto, že se Vám kvůli tomu recept moc nevyvedl, jinak je to opravdu chutná záležitost. Lze to samozřejmě udělat i z jiné ryby, občas jsem to dělávala např. z hejka apod.
Používejte raději mražené ryby v celku např. makrelu ap.
S rybím filé-slisovanými kostkami nemám moc dobré zkušenosti.Pustí vodu zrovna tak jako filety a navíc po rozmražení se rozpadnou.Je lepší před tepelnou úpravou filety nechat rozmrazit a vodu slít.
Filé - kostky jsou slisované odřezky. Filety jsou prostě kousky ryby. Vodou může být napuštěno to i to
Paní Marto, mohu potvrdit, ten pořad jsem taky viděla, testy dopadly katastrofálně, v podstatě kupujeme zmrzlou vodu / je řeč o vodě, která tam nemá co dělat, ne o přirozenou v rybím mase / a opravdu nejlépe tam dopadlo filé Tesco.
Pokud nechcete kupovat filé za 260-290 Kč za kg, podle testu by mělo být nejkvalitnější filé Tesco! Mělo nejmenší obsah vody! Pokud můžete věřit všemu co řeknou v televizi, byl to pořad na čt24 Testoviny.
Kupujte filé ( kocky ), nie filety. Tie sú nekvalitné, 2x zmrazované a nasiaknuté vodou. Filé sa mrazí priamo na lodiach po naporcovaní, preto je oveľa kvalitnejšie.
bohužel je file, hlavně to levnější, často nekvalitně zmrazeno a opravdu pouští příliš vody. Doporučuji kupovat kvalitnější
file mi pustilo hrozně moc vody! a scvrklo se o půlku... mám tu vodu příště nějak odebrat? když to nechám odpařit, file je moc tuhé. díky za radu