• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Filé "rychlovka"
Napište svůj komentář k receptu

Filé "rychlovka"

autor: Jiberry
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 56
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filé "rychlovka"
Filé "rychlovka"
Filé "rychlovka"
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g rybí file
    • 1
      ks cibule
    • 6
      stroužek česnek
    • 1
      lžička kari
    • sůl
    • 200
      g eidam sýr
    • máslo Na vytření pekáčku

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a česnek nastrouháme a smícháme s kari kořením. Plátky filé osolíme, potřeme cibulovou směsí a naskládáme do pekáčku, vytřeného máslem nebo olejem, poklademe kousky másla.
2
Pečeme v troubě doměkka, asi 20-30 minut. Filé pustí šťávu, takže nemusíme podlévat. Pár minut před koncem pečení posypyme strouhaným sýrem a necháme rozpustit.Podáváme s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Buřtguláš rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Ovocný táč (rychlovka)

Ovocný táč (rychlovka)

Rychlovka čína

Rychlovka čína

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kittynka92 | 11. 1. 2019 13:43

    Ja jsem pekla na 180 a cca 30 minut. Nedavala jsem nakonec syr a misto kari (kari mi teda k tomuto fakt nesedi) jsem dala provensalske bylinky (1 lzicka),k peceni pridala maslo a dale podle receptu a rybicka je moc dobra :-)

  • terez | 28. 9. 2014 15:36

    na kolik stupňů péct prosím?

  • terez | 28. 9. 2014 15:36

    na kolik stupňů péct prosím?

  • Jana | 13. 4. 2014 13:43

    Dnes jsme měli k obědu, moc dobré, filé bylo hodně vodnaté, dělala jsem rozmražené, vykapané a upeklo se akorát :).

  • Lenka | 5. 3. 2014 21:18

    já bych v první řadě zvážila vaše kuchařské dovednosti než opětkovat recept... to jste jako netušili, do čeho jdete, když jste četli ingredience... :-D takoví lidi mě dostávaj :D

  • Evka a Jery | 5. 3. 2014 20:29

    Vůbec nám to nechutnalo!

  • Babice | 27. 2. 2013 16:56

    a když nemáte kari tak tam nedávej nic ona to bude stejně sračka

  • MartikK
    MartikK | 19. 3. 2011 21:04

    Výborné. Použila jsem mražené filety Pangase, které jsem ale předem nechala rozmrazit. I tak filety pustí šťávy až až. Směs cibule, česneku a kari je úžasná.

  • vyhnalkova | 23. 2. 2011 09:49

    dávám 1.chutnalo i našemu tříletému synovi

  • apetit | 19. 2. 2011 12:39

    Moc dobré je dobré navrch přidat trošku pepře. dávám 1.

  • vlastimil kucera | 19. 2. 2010 13:43

    Vlastimil Kucerra povedlo se je to famozní

  • vlastimil kucera | 19. 2. 2010 13:34

    Povedlo se je to famazní

  • veronika zatloukalova | 18. 6. 2009 10:10

    Rycle,jednoduche,dobre davam za1. vsem to chutnalo

  • Zuzana Filoušová | 6. 9. 2008 16:06

    Včera jsem vařila na oběd, všem to moc chutnalo, je to ryché a moc dobré

  • Anonym | 8. 12. 2007 18:46

    ?

  • Jana | 18. 10. 2007 14:45

    Dnes som to robila, veľmi nám chutili. A hlavne, je to jednoduché a rýchle.

  • jitka kopecka | 1. 6. 2007 18:43

    je to vynikajici.

  • Simča Sládková | 10. 10. 2006 11:30

    Také takto filé upravuji, ale nejprve ho posilím a pokapu citrónovou šťávou a nechám tak 2 hoďky rozmrazit.Vody z filé vždycky vyteče plno, neštěstí můj mož je hoooodně omáčkový, takže tak půlku tekutiny odeberu, vmíchám 2 lžíce solamylu a po rozmíchání (nesmí se do horkého!!!) vrátím zpět a nechám zahoustnout. Takže my s dětmi si bereme maso se zapečeným sýrem a k tomu brambory a zahuštěnou "štávu" zblajzne muž :o))))

  • Jitka Bublová | 28. 8. 2006 12:40

    Ano, určitě má. Dodá další rozměr chuti i vzhledu a celkově to zjemní, myslím, že bez něj by to nebylo ono.

  • Hana | 25. 8. 2006 12:30

    Má sýr důležitou roli v tomto receptu?

  • Jitka Bublová | 19. 4. 2006 12:45

    Musím souhlasit, s kvalitou filé je poslední dobou docela problém. Je mi líto, že se Vám kvůli tomu recept moc nevyvedl, jinak je to opravdu chutná záležitost. Lze to samozřejmě udělat i z jiné ryby, občas jsem to dělávala např. z hejka apod.

  • chemik | 19. 4. 2006 11:59

    Používejte raději mražené ryby v celku např. makrelu ap.

  • Zdena z JM | 19. 4. 2006 10:46

    S rybím filé-slisovanými kostkami nemám moc dobré zkušenosti.Pustí vodu zrovna tak jako filety a navíc po rozmražení se rozpadnou.Je lepší před tepelnou úpravou filety nechat rozmrazit a vodu slít.

  • Hospodyňka | 19. 4. 2006 10:36

    Filé - kostky jsou slisované odřezky. Filety jsou prostě kousky ryby. Vodou může být napuštěno to i to

  • Marie Horáková | 19. 4. 2006 10:13

    Paní Marto, mohu potvrdit, ten pořad jsem taky viděla, testy dopadly katastrofálně, v podstatě kupujeme zmrzlou vodu / je řeč o vodě, která tam nemá co dělat, ne o přirozenou v rybím mase / a opravdu nejlépe tam dopadlo filé Tesco.

  • Marta | 19. 4. 2006 10:05

    Pokud nechcete kupovat filé za 260-290 Kč za kg, podle testu by mělo být nejkvalitnější filé Tesco! Mělo nejmenší obsah vody! Pokud můžete věřit všemu co řeknou v televizi, byl to pořad na čt24 Testoviny.

  • Tereza Jarčušková | 19. 4. 2006 09:52

    Kupujte filé ( kocky ), nie filety. Tie sú nekvalitné, 2x zmrazované a nasiaknuté vodou. Filé sa mrazí priamo na lodiach po naporcovaní, preto je oveľa kvalitnejšie.

  • Eva | 19. 4. 2006 09:09

    bohužel je file, hlavně to levnější, často nekvalitně zmrazeno a opravdu pouští příliš vody. Doporučuji kupovat kvalitnější

  • magda | 18. 4. 2006 21:50

    file mi pustilo hrozně moc vody! a scvrklo se o půlku... mám tu vodu příště nějak odebrat? když to nechám odpařit, file je moc tuhé. díky za radu

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Eidam sýr Kari Máslo Rybí file Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře na čtvrtek

Kuře na čtvrtek

Skořicové vafle

Skořicové vafle

Celozrnný chléb z domácí pekárny

Celozrnný chléb z domácí pekárny

Slaný koláč s pórkem

Slaný koláč s pórkem

Hrníčkové rohlíčky a pletýnky

Hrníčkové rohlíčky a pletýnky

Palačinky s jahodovým přelivem

Palačinky s jahodovým přelivem

Indické kuře Tikka Masala

Indické kuře Tikka Masala

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Jednoduché cappuccino řezy

Jednoduché cappuccino řezy

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

94
Bramborový salát s chřestem
Bramborový salát s…
44
Trhané vepřové
Trhané vepřové
29
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
27
Špagety s mořskými plody
Špagety s mořskými plody
25
Fazolový salát (nejen) s kořenovou zeleninou
Fazolový salát (nejen) s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Kim Kardashianová a její módní šok roku: Prodává chlupatá tanga!

Kim Kardashianová a její módní šok roku: Prodává chlupatá tanga!

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Další doporučené recepty:

Fialový koktejl
Fialový koktejl
Fíkové čatní
Fíkové čatní
Fíky s ochuceným sirupem
Fíky s ochuceným sirupem
Filé na citronech
Filé na citronech
Filé na česneku se sýrem
Filé na česneku se sýrem
Filé na zelenině
Filé na zelenině
  • Recepty.cz
  • Filé "rychlovka"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact