Kečup jsem nahradila rajčaty, bylo to dobré a skoro bez práce <3 <:-)
Možno by bolo vhodné pozmenit názov receptu, pretože curry korenie a cigánska kuchyňa majú asi tolko spoločné, ako suši a česká či slovenská kuchyňa. Recept až na ten kečup je zaujímavý. V Európe sa ale kečup používa len na dochucovanie hotového jedla a nie do varenia. Američania ho vymysleli, ale oni vareniu príliš nerozumejú (ich "najznámejšie" jedlá sú Hot Dog a Hamburger).
Moc dobré, na receptu jsem vůbec nic neměnila, podávala jsem s bramborovou kaší. Dávám 1.
Přiznám se, že mě toto jídlo asi jako jedinému tady příliš nechutnalo. Samotný "cikánský" ráz jídla by se hodil spíše k tmavému masu max. klasické sladkovodní rybě, ale oceňuji nápad na rychlé, chuťově výraznější jídlo než jen obalená kostka filé v trojobalu :-)
Výborné,rychlé,samozřejmě za 1.
Opravdu moc dobré. Příště přidám trošku smetany na zjemnění.
Recept je vynikající, nevěřila jsem tomu jak může ryba chutnat.
Naprosto FANTASTICKÉ!!! Mňam, pochutnala si celá naše rodinka. Receptík jsem obměnila, přidala jsem trochu smetany a nakonec zasypala sýrem a dala dopéct... mňam...
Naprosto luxusní!!! Místo kečupu jsem dala krájená rajčata s bazalkou a přidala trochu sýra.... Mňam! A to nejim ryby :-)))
Dneska jsme obědvali a jídlo bylo výborné. Kučupu jsme dala jen trošku a navíc polovinu smetany. Doporučuji všem;)
Čekala jsem rybičky v tomatě, ale byla jsem příjemně přkvapena. Předčilo to všechna očekávání. Bylo to výborné!!!!Přidala jsem místo vody bílý jogurt a taky trochu strouhaného sýra a nemělo to chybu. O zbylou šťávu se opravdu svedl lítý boj, naštěstí jsem vyhrála. Díky za recept.
Moc dobrý recept :)Měl jsem málo normálního kečupu, tak jsem dal pálivý ;) Taky dobrý :)
Moc nám to chutnalo!!! Jen jsem místo koření paprika a kari (když jsem se chystala kořenit, zjistila jsem, že došla paprika) použila směs koření ´Hungaria´a k paprikám přidala rajče. Ryba mi pustila víc vody, tak jsem to posledních 10 min pekla odkryté na 250. Ale jinak dle receptu a bylo to opravdu vynikající! Zaslouží si 1.
moc dobre
Takto filé děláme přidáváme pro chuť i proužky anglické slaniny nebo na proužky nakrájenou klobásu, postačí i točeňák. Dusíme na pánvi WOK.Je to výborná mňamka. Dávám za 1.
Výborné, chutné jídlo. Pro podlití jsem ovšem nepoužila vodu, ale smetanu. Výsledkem byla chutná, jemná omáčka.
Nechal jsem se inspirovat tímto receptm ,ale trochu jsem ho obměnil. vynechal jsem kari.Přidal jsm šlehačku,vejce a tvrdý sýr.Toto jsem rozšlehal,zalil filé dle původního eceptu a gratinoval
Je to opravdu skvělý žrádýlko... olizujeme se až za ušima!
Jidlo bylo docela chutne,ale mohlo to byt lepsí
je to celkem dobré, filé připomíná konzervu rybiček v tomatu