• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Filé po cikánsku
Napište svůj komentář k receptu

Filé po cikánsku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 34
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filé po cikánsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rybí file
    • máslo
    • sůl
    • mletá paprika
    • kari
    • cibule
    • paprika
    • česnek
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Do pekáčku dáme plátky filé, osolíme, opepříme, poprášíme paprikou a kari, posypeme plátky česneku, do mezer dáme několik lžic kečupu, posypeme proužky cibule a paprik, navrch ještě pár lupínků másla (které jsme dali i pod filé). Podlijeme troškou vody a pečeme pod alobalem. Nejvíc nám chutná s chlebem, o výbornou štávu zbylou v pekáči se svádí lítý boj.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené filé po cikánsku

Zapečené filé po cikánsku

Králík po cikánsku

Králík po cikánsku

Bůček po cikánsku

Bůček po cikánsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mishanecka | 27. 8. 2012 12:31

    Kečup jsem nahradila rajčaty, bylo to dobré a skoro bez práce <3 <:-)

  • Yankee | 13. 1. 2012 20:31

    Možno by bolo vhodné pozmenit názov receptu, pretože curry korenie a cigánska kuchyňa majú asi tolko spoločné, ako suši a česká či slovenská kuchyňa. Recept až na ten kečup je zaujímavý. V Európe sa ale kečup používa len na dochucovanie hotového jedla a nie do varenia. Američania ho vymysleli, ale oni vareniu príliš nerozumejú (ich "najznámejšie" jedlá sú Hot Dog a Hamburger).

  • Vendy-N | 9. 11. 2011 14:15

    Moc dobré, na receptu jsem vůbec nic neměnila, podávala jsem s bramborovou kaší. Dávám 1.

  • Michal Honza | 17. 9. 2010 11:19

    Přiznám se, že mě toto jídlo asi jako jedinému tady příliš nechutnalo. Samotný "cikánský" ráz jídla by se hodil spíše k tmavému masu max. klasické sladkovodní rybě, ale oceňuji nápad na rychlé, chuťově výraznější jídlo než jen obalená kostka filé v trojobalu :-)

  • venyss venyss | 18. 3. 2010 18:12

    Výborné,rychlé,samozřejmě za 1.

  • Kája * | 13. 3. 2010 14:40

    Opravdu moc dobré. Příště přidám trošku smetany na zjemnění.

  • Šarlot Vyoralová | 3. 3. 2010 17:13

    Recept je vynikající, nevěřila jsem tomu jak může ryba chutnat.

  • Soňa Šerá | 31. 1. 2010 13:20

    Naprosto FANTASTICKÉ!!! Mňam, pochutnala si celá naše rodinka. Receptík jsem obměnila, přidala jsem trochu smetany a nakonec zasypala sýrem a dala dopéct... mňam...

  • Simona Meisnerová | 23. 6. 2009 17:50

    Naprosto luxusní!!! Místo kečupu jsem dala krájená rajčata s bazalkou a přidala trochu sýra.... Mňam! A to nejim ryby :-)))

  • Dorota Welszarová | 30. 5. 2009 13:02

    Dneska jsme obědvali a jídlo bylo výborné. Kučupu jsme dala jen trošku a navíc polovinu smetany. Doporučuji všem;)

  • Hana Krupková | 5. 4. 2009 22:41

    Čekala jsem rybičky v tomatě, ale byla jsem příjemně přkvapena. Předčilo to všechna očekávání. Bylo to výborné!!!!Přidala jsem místo vody bílý jogurt a taky trochu strouhaného sýra a nemělo to chybu. O zbylou šťávu se opravdu svedl lítý boj, naštěstí jsem vyhrála. Díky za recept.

  • Kuzma Kuzmovic | 13. 12. 2008 14:00

    Moc dobrý recept :)Měl jsem málo normálního kečupu, tak jsem dal pálivý ;) Taky dobrý :)

  • Petule B. | 23. 11. 2008 22:16

    Moc nám to chutnalo!!! Jen jsem místo koření paprika a kari (když jsem se chystala kořenit, zjistila jsem, že došla paprika) použila směs koření ´Hungaria´a k paprikám přidala rajče. Ryba mi pustila víc vody, tak jsem to posledních 10 min pekla odkryté na 250. Ale jinak dle receptu a bylo to opravdu vynikající! Zaslouží si 1.

  • marčelína l | 20. 6. 2007 16:00

    moc dobre

  • Miroslava Severová | 8. 11. 2006 14:36

    Takto filé děláme přidáváme pro chuť i proužky anglické slaniny nebo na proužky nakrájenou klobásu, postačí i točeňák. Dusíme na pánvi WOK.Je to výborná mňamka. Dávám za 1.

  • Daniela | 22. 2. 2006 13:17

    Výborné, chutné jídlo. Pro podlití jsem ovšem nepoužila vodu, ale smetanu. Výsledkem byla chutná, jemná omáčka.

  • Zdeněk Bezručka | 5. 1. 2006 15:23

    Nechal jsem se inspirovat tímto receptm ,ale trochu jsem ho obměnil. vynechal jsem kari.Přidal jsm šlehačku,vejce a tvrdý sýr.Toto jsem rozšlehal,zalil filé dle původního eceptu a gratinoval

  • Márinka Koločavská | 10. 12. 2005 22:07

    Je to opravdu skvělý žrádýlko... olizujeme se až za ušima!

  • Jitka Nováková | 28. 2. 2005 21:30

    Jidlo bylo docela chutne,ale mohlo to byt lepsí

  • hanuska | 20. 2. 2005 14:28

    je to celkem dobré, filé připomíná konzervu rybiček v tomatu

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kari Kečup - jemný Máslo Mletá paprika Paprika Rybí file Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Palačinky s jablky

Palačinky s jablky

Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Placek ze strouhanky

Placek ze strouhanky

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…

Limetkový cheesecake s borůvkami

Limetkový cheesecake s borůvkami

Špecle s fazolkami

Špecle s fazolkami

Jednoduchá žampionová směs

Jednoduchá žampionová směs

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Valašský Frgál

Valašský Frgál

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

170
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
158
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
93
Dýňová tortila
Dýňová tortila
82
Máslové řízky
Máslové řízky
69
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Filé na citronech
Filé na citronech
Filé na česneku se sýrem
Filé na česneku se sýrem
Filé na zelenině
Filé na zelenině
Filé s bramborovo - fazolovou kaší
Filé s bramborovo - fazolovou kaší
Filé s bramborovými placičkami
Filé s bramborovými placičkami
Filé s česnekovou majonézou
Filé s česnekovou majonézou
  • Recepty.cz
  • Filé po cikánsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact