Filé omyjeme, osolíme, opepříme a vložíme do troškou másla vytřeného pekáčku. Pak na filé rozložíme zeleninu, podlijeme trochou vody a šoupneme na deset minut do rozehřáté trouby. Po deseti minutách nakapeme na zeleninu kečup, zalejeme smetanou a přikryjeme sýrem, který také trošku pokapeme kečupem. Můžeme také podlít nálevem ze zeleniny. Pečeme dokud šťáva nezhoustne a sýr se nezačne červenat. Podáváme s brambůrkama.
Dělám podobný recept-filé posypat kořením na ryby,dát do vymaz.pekáčku,zasypat mraženou směsí(nejlepší pod svíčkovou),podlít smetanou,chvíli zapéct a posypat sýrem-nešetřit.
Stana
|11. 11. 2006 11:53
Misto zeleniny jsem tam dala jen rajcata(sparena,oloupana a nakrajena na platky) a posypala bazalkou...vyborne!!
Karel Hoffman
|22. 3. 2006 18:00
Velice nám to chutnalo.
Petra
|25. 11. 2005 11:53
Ja to robím bez zeleniny, len filé, syr a smotana, tesne pred vytiahnutím z trúby položím na filé kusky mozarrely, je to fakt vyborné. Podávam tiež so zemiakmi
Hanka+Robert
|24. 1. 2005 08:57
Mě to moc nechutnalo, ale nebylo to špatný, spíšeto chutnalo mému příteli. Ten si pochutnal.