• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Filé na kari
Napište svůj komentář k receptu

Filé na kari

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filé na kari
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g rybí file
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • sůl
    • kari
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • rostlinný olej na smažení
    • zázvor - mletý
    • 1
      šálek smetana
    • 1
      špetka cukr

Postup přípravy receptu

1
Filé nakrájíme na kousky, zakapeme citronovou šťávou a necháme 15 minut odležet. Potom je osolíme, posypeme kari kořením a obalíme v mouce.
2
Na rozehřátém oleji smažíme po všech stranách dozlatova. Poté filé vyjmeme a necháme v teple.
3
Do oleje po smažení nasypeme zázvor, cukr, vmícháme smetanu a promícháme.
4
Filé podlijeme šťávou a podáváme s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové na karí

Vepřové na karí

Jednoduché žampionové kari

Jednoduché žampionové kari

Cizrnové karí se špenátem

Cizrnové karí se špenátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ingrid Adamusová | 25. 2. 2009 20:43

    Super recept, rychlé a dobré.. všichni jsme si pochutnali.

  • Klára Madejová | 8. 1. 2009 10:09

    Výborný recept, bylo to naprosto vynikající.

  • Michal Šneberg | 29. 2. 2008 15:47

    Právě jsem ochutnal první sousto, a prostě úžasné :-)

  • Linda Klein | 31. 8. 2007 19:52

    Jeste bych rada upresnila, ze na omacku pouzivam smetanu ke slehani. Neziju v Cechach, tak nevim, jestli je v tom oznaceni nejaky rozdil.

  • Linda Klein | 31. 8. 2007 18:14

    Casto delam neco podobneho a rodina se po tomto jidle muze utlouct. File osolim, pokapu citronovou stavou a necham chvili v lednici odlezet. Pak file osmazim a ulozim na teple misto. Ve stejne panvi osmazim zampiony z konzervy, zasypu necelou lzickou kari a zaleju smetanou. Micham do zhoustnuti. Na taliri prelijeme file omackou a jako prilohu mame radi bazalkove nudle. Je to rychlovka a zaroven strasna mnamka :-)))

  • Andrea | 31. 8. 2007 16:18

    tenhle recept je opravdu moc dobry, jako prilohu jsme pouzili pecene brambory a nam...

  • Anonym | 4. 3. 2007 10:22

    opravdu výborné, hledala jsem netradiční recept na dnešek

  • Lili | 11. 2. 2007 12:58

    Zajímavý recept a chutný :-)

  • Jarka K | 24. 1. 2006 10:20

    mnam, byla sem překvapená, jen jsem nedělala tu majdu a zázvor nasypala společně s kari na maso a tayk to ušlo

  • dusan kolarikdusan | 10. 11. 2004 20:37

    Recept je vyborny,ale ne na moji dia dietu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr Hladká mouka Kari Rostlinný olej Rybí file Smetana Sůl Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená bramborová kaše s vejci

Zapečená bramborová kaše s vejci

Rafaelo

Rafaelo

Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli

Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Banánové vafle s javorovým sirupem

Banánové vafle s javorovým sirupem

Chalupářova vepřovka s bramborem a zeleninou

Chalupářova vepřovka s bramborem a…

Špecle s fazolkami

Špecle s fazolkami

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a jarní cibulkou

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…

Krémová houbová polévka

Krémová houbová polévka

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

53
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
49
Francúzska cibuľová polievka
Francúzska cibuľová…
33
Pečená sýrová cuketa
Pečená sýrová cuketa
31
Chilli papričky
Chilli papričky
31
Tradiční falafel
Tradiční falafel

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Modelka Kočendová před porodem: Bude svatba?

Modelka Kočendová před porodem: Bude svatba?

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Filé na kari
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact