Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ingrid Adamusová
|25. 2. 2009 20:43
Super recept, rychlé a dobré.. všichni jsme si pochutnali.
Klára Madejová
|8. 1. 2009 10:09
Výborný recept, bylo to naprosto vynikající.
Michal Šneberg
|29. 2. 2008 15:47
Právě jsem ochutnal první sousto, a prostě úžasné :-)
Linda Klein
|31. 8. 2007 19:52
Jeste bych rada upresnila, ze na omacku pouzivam smetanu ke slehani. Neziju v Cechach, tak nevim, jestli je v tom oznaceni nejaky rozdil.
Linda Klein
|31. 8. 2007 18:14
Casto delam neco podobneho a rodina se po tomto jidle muze utlouct. File osolim, pokapu citronovou stavou a necham chvili v lednici odlezet. Pak file osmazim a ulozim na teple misto. Ve stejne panvi osmazim zampiony z konzervy, zasypu necelou lzickou kari a zaleju smetanou. Micham do zhoustnuti. Na taliri prelijeme file omackou a jako prilohu mame radi bazalkove nudle. Je to rychlovka a zaroven strasna mnamka :-)))
Andrea
|31. 8. 2007 16:18
tenhle recept je opravdu moc dobry, jako prilohu jsme pouzili pecene brambory a nam...
Anonym
|4. 3. 2007 10:22
opravdu výborné, hledala jsem netradiční recept na dnešek
Lili
|11. 2. 2007 12:58
Zajímavý recept a chutný :-)
Jarka K
|24. 1. 2006 10:20
mnam, byla sem překvapená, jen jsem nedělala tu majdu a zázvor nasypala společně s kari na maso a tayk to ušlo