Filé osolíme, opepříme, posypeme vegetou a troškou papriky. Dáme do zapékací misky vymazané olejem, posypeme jemně nakrájenou cibulí a na jemnno nakrájeným česnekem, poklademe omytým citronem nakrájeným na tenké plátky. Pečeme na 180 °C přikryté, až je filé měkké (asi po půl hodině), pak odkryjeme a asi 15 minut dopékáme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka Moimír
|28. 9. 2012 18:24
Taky se musím přidat s pochvalou - opravdu Bašta 8-) . Akorát se mi teda vegeta zdála dost "barbarská", takže jsem pepř, sůl a vegetu nahradila jen kořením na ryby z mlýnku. A místo oleje jsem rybkám "ustlala" na másle ;-) .
Jo a přiznám se že citrón jsem teda poctivě zkrmila ;-)
Jaroslav Šellei
|23. 4. 2008 19:02
jo je to velmi dobré jídlo ale ja sám si ho trochu vylepšuju a davam tře tymián nebo různé bylinky,chut je potom pestřejsší.Nebo je výborné použít česnek!!