• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Filé na česneku se sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Filé na česneku se sýrem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 44
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filé na česneku se sýrem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks rybí file
    • 1
      ks citronová šťáva z
    • 1
      ks česnek palička
    • 250
      g sýr na strouhání
    • 2
      ks vejce
    • 1
      sůl
    • 80
      g hladká mouka na obalení
    • 3
      lžíce slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Filé pokapeme citronem, osolíme a obalíme v mouce, potřeme rozetřeným čenekem a dáme do vymazaného pekáče. Nastrouhaný sýr smícháme s vejci, přidáme na filé a pečeme asi 20-30 minut. Ve vyhřáté troubě na 170 °C.
2
Podáváme s bramborovou kaší nebo brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí filé zapečené se sýrem a s brokolicí

Rybí filé zapečené se sýrem a s…

Rybí filé zapečené se sýrem

Rybí filé zapečené se sýrem

Zapékané filé se sýrem

Zapékané filé se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Emko01 | 25. 1. 2018 18:56

    Velmi jednoduché a rychlé :)

  • KaRa | 2. 3. 2014 20:25

    Vynikající

  • sýr | 18. 11. 2012 15:00

    dobrý to bylo :-))

  • Uranos144 | 12. 10. 2011 12:09

    Michaela Linhartová: mléko do kaše? Tady je to snad pyré... vyzkoušejte dát do kaše smetanu a brambory hlavně uvařit tak, aby byly rozvařené! :-P

  • ariska | 10. 7. 2011 12:57

    vyborne , jednoduche, super :-) diky moc za recept.vendula

  • Dyxi Dyxi | 4. 4. 2010 22:17

    Moc nám chutnalo....

  • PajaP *** | 6. 3. 2010 13:04

    Lahoda:-)

  • Michaela Linhartová | 16. 9. 2009 11:01

    Ještě jsem zapomněla že, to samozřejmě nejdříve scedim.

  • Michaela Linhartová | 16. 9. 2009 10:53

    Paní Alexandro, ta bramborová kaše, vůbec není pracná. Já uvařím brambory do měkka, přidám máslo a mléko a metlama od mixeru je rozštouchám a rozmixuju a přidám ještě mléko aby to byla kaše. Ještě přidám sůl. Je to rychlý a nezabero to víc jak 5 minut práce.

  • recepty 73 | 5. 6. 2009 09:34

    Moc jsme si včera pochutnali,a navíc jsme se i zahřáli!!!Měli jsme s bramborovou kaší.1*.Jiří

  • Dagmar Dočkalová | 22. 1. 2009 13:32

    Výborný recept,všem doporučuji.

  • Alexandra Daňková | 14. 8. 2008 14:12

    Recept je moc dobrý a rychlý. Malej (17 měsíců) furt chodil kolem jak mlsnej pes a musela jsem ho odhánět, když jsem to jídlo připravovala. Jinak se mi nechtělo dělat s bramborama, tak jsem na pekáč přisypala trochu hranolků, který normálně nejíme, ale bylo to s nima dobrý, ale určitě je lepší ta bramb.kaše, ale je moc pracná :o) taky jsem měla problém s obalováním v mouce a s roztíráním česneku, ale nakonec se to nějak povedlo. Co se týče množství česneku, dala jsem cca půl paličky, ale dala bych ho mnohem míň. Nemám ráda, když je jídlo hodně česnekový.

  • jahodka | 16. 3. 2008 11:25

    Bylo to moc dobré a rychle .Dík a zase někdy dobrou chut.

  • Anonym | 2. 3. 2008 18:13

    Bylo to celkem dobrý. Jen celá palice česneku se mi zdá trochu moc. Použil jsem na 4 kostky filé asi 6 stroužků a úplně stačily, dokonce příště trochu uberu. Česnek na můj vkus až moc přerazil chuť ryby. Dělal jsem to prvně a nabízím toto: z bílků jsem ušlehal sníh, do kterého přidal žloutky a nastrouhaný sýr (a nebylo ho určitě 250 g, ale cca necelá půlka). Směs byla tuhá, nestékala z ryb! Manželce to moc chutnalo :).

  • Anonym | 19. 12. 2007 17:25

    dobrý!!!

  • Naďa Hrůzová | 22. 10. 2007 10:36

    Bylo to báječné, ani bych neveřila, že tak jednoduchý recept může být tak výborrný

  • Simča Sládková | 16. 9. 2007 20:54

    Tak tuhle úpravu filé naprosto milujeme.... Je jedinečná!!!!!

  • Martina | 16. 9. 2007 17:46

    Jednoznačně výborné. Přidala jsem navíc sladkou smetanu a koření na ryby a že filé pustilo vodu, to vůbec nevadilo, spolu s vajíčkem, smetanou a sýrem se vytvořila výborná omáčka. Velmi rychlé a chutné jídlo.

  • Adél | 1. 8. 2007 13:57

    paní Křížová, rozhodně se nepovažuji za kuchařského umělce, ale z MÉ zkušenosti pustilo nejvíce vody filé od Nowaca, nebo jak se to píše. Přijde mi, že věci moc kvalitní nemají, ať už se jedná o filé nebo lososa, ale zase říkám, je to pouze můj názor :-) jinak mi to také hodně pouštělo vody ve skleněném pekáčku, když jsem to dala do teflonového, ve kterém peču buchty a ničím jsem horejšek nezakryla, voda nebyla skoro žádná. Hezký den vám všem

  • Dana Křížová | 1. 8. 2007 09:22

    Tak jsem to včera zkusila a chutnalo nám. Ale netušíte, proč jsem to měla plné "vody"? Musela jsem jí po dopečení slít, kolik jí tam bylo! Mohlo to být "nekvalitním" file?

  • Janina L. | 31. 7. 2007 12:41

    Je to opravdu lahůdka.

  • Vera Dvorská | 30. 7. 2007 16:13

    Výborné opravdu jsme si moc pochutnaly.Moc děkuji za recept.

  • Petra Stejskalová | 30. 7. 2007 16:10

    Právě jsme to dojedly dělali se nám boule zaa ušima,přidala jsem grilovací koření a bylo to super.

  • Zdena Novotná | 27. 7. 2007 15:16

    Dneska jsem ten recept udělala. Dala jsem na vás. Akorát se musí dávat pozor na sůl... Já jsem dala koření na ryby a česnek jsem rozdrtila¨. Příště jím šetřit nebudu. Dodá tomu jídlu výraznější chuť.

  • Hela - | 17. 7. 2007 11:46

    Paní Veroniko, pokud umíte vykostit lososa, zkuste Pochoutkový losos v majonéze, vy ani váš přítel nebudete litovat! Může se jíst bez příloh a v tomhle vedru je lehoučký a vynikající.

  • Veronika | 17. 7. 2007 10:30

    Bála jsem se, že česneku a citrónu bude moc, ale udělala jsem podle receptu, akorát jsem použila místo filé vykoštěného lososa a je to opravdu výborné. Konečně můj přítel bude jíst nějakou rybu. :o)

  • jana | 14. 7. 2007 21:50

    nemusíme vůbec použít vejce, stačí pouze sýr smíchat se smetanou a zalít.

  • Maruna | 13. 7. 2007 13:30

    Práve sme sa nadlábli a bolo to ozaj výborné. Tiež som pridala korenie na ryby. Priateľ sa zalizoval až za ušami. Doporučujem vyskúšať.

  • Dita Drobílková | 3. 6. 2007 16:01

    Dnes jsem rcept vyzkoušela,akorát jsem přidala koření na ryby.Bylo to vynikající.Nejlepší filé,co jsem zatím jedla!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ivan | 29. 4. 2007 14:53

    Takze akurat sa pecie v rure tento recept, uvidime ake to bude. Mal som ale problemy... napr.:To fyle ma byt zmrazene alebo rozmryzene? (ja mam zmrazene)Vytlacil som jeden citron, ale nech som kavapkal ako sa len dalo, stale asi stava z pol citrona stiekla (rozmyslal som ci ju potom nevyliat na rybu ked bude na pekaci. Ja som nevylial) Stym olejom sa ma vytriet pekac? Co je trocha? (ja som dal 2 polievkove lyzice)Pri peceni moze byt zapnuta cirkulacia vzduchu? Ked mama pecie tak to pocujem ze je to vzdy zapnute. Nebudue potom ta ryba skor upecena? Alebo nevysusi ju ? (ja som zapol aj cirkulaciu)Ten cesnak mi nesiel moc dobre rozotriet po rybe, potom som rozmyslal ci sa nemal zmiesat stym olejom. Jo som nic nezmiesaval, olej som pouzil na vymastenie pekaca....Cize to su moje "problemy" pocas pecenia... Chcelo by to viac podrobne ked chalan nechce zomriet od hladu a mama je v nemocnici.

  • HELENA HAJTMAROVÁ | 29. 4. 2007 10:46

    Byl to užasný recept,dokonce to chutnalo i dětem a je to velmi rychlé jídlo, takže dávám taky za 1.Jako přílohu jsme měli štouchané brambory s pažitkou.Moc dobré:o))).

  • Jaňulka | 14. 4. 2007 20:02

    Úžasná záležitost jen ještě jsem přidala k vajíčkům se sýrem trochu smetany a filé posypala kari kořením. Dostala jsem pochvalu dávám 1!

  • Martin z Třince | 22. 2. 2007 14:05

    Bylo to výborné!!!Zvládl jsem to i já (muž), manželka si to chválila.Potvrzuji - manželka.Přidal jsem tam ještě koření na ryby, co mi přivezla švagrová z Tunisu.

  • Ada | 19. 2. 2007 08:59

    mám použít takové ty kostky nebo plátek např. tresky? díky

  • Helena Stříbrná | 18. 2. 2007 18:02

    Dnes jsem vyzkoušela z tresky, obalování v mouce jsem vynechala, zato přidala koření na mořské ryby. Moc nám chutnalo.

  • Božena Bašníková | 16. 2. 2007 10:29

    dneska sem uvařila tento recept a manžel se jen olizoval,ale první sem filé očesnekovala a pak obalia v mouce.Fakt bezva receptl

  • Zdena z JM | 27. 11. 2006 06:36

    Bylo to vynikající,jednoduché a rychlé.K tomu bramborová kaše a zeleninový salát.Dávám 1.

  • Anonym | 7. 11. 2006 16:49

    Velice jednoduché a přitom tak výborné. Poměrně levné a o úspoře špinavého nádobí ani nemluvím. Skvělé, dávám 1.

  • Simča Sládková | 10. 10. 2006 11:54

    Já nechci být "rejpal", ale nebyl by správný postup "Filé pokapeme citronem, osolíme, potřeme rozetřeným čenekem a obalíme v mouce" ? Nebo jak potíráte česnekem filé obalené v mouce?Mimochodem tuto variantu milujeme, je to rychlý a dobrý.

  • Alena | 29. 9. 2006 09:05

    Taky jsme vyzkoušeli, ochutnali a pochválili. Moc dobré :)

  • Katerina Ihnatikova | 29. 6. 2006 13:17

    mnam,mlask,dneska varil pritel a mile me prekvapil,bylo to vyborne .....Jeste ted se olizuji za usima.

  • Božena Kubínová | 26. 6. 2006 15:22

    Děkuji za prima recept. Bylo to moc dobré.Hlavně je to rychlé a není to moc pracné. Ryby milujeme a proto vítám každý nový nápad. Dávám za 1.

  • olca | 16. 5. 2006 21:52

    hmmm jeste ted se olizuji,bylo to vyborny a hlavne rychly.Davam za 1

  • Jiří Mlčoch | 2. 5. 2006 16:13

    vyborne, tatka si to pochvaloval, hmmm super jidlo :)

  • Pavlína Jančatová | 8. 4. 2006 14:41

    Bylo to moc dobré.Jak řekla má dcera "delikatesa".Myslím,že to příště vyzkouším i s kuřecím masem.

  • Holer Lubomír | 31. 3. 2006 09:05

    Musím zareagovat, pořád jsou spokojeni jenom manželé,nebo děti.Tenhle recept je dobrý i pro manželky. Uvařil jsem ho já. Nechci se chlubit, jsem chlap.

  • Monika | 15. 3. 2006 09:49

    Moc dobré a jednoduché..Po tradičním trojobalu je to příjemná změna.Místo česneku jsem filé posypala jen vegetou a i manžel pomlaskával.

  • Květoslava Nádherná | 12. 3. 2006 10:04

    Byla to dnes moje záchrana. Doma nebylo žádné maso, jenom filety v ledničce. Tak jsem to slovo od slova "opsala", dala do trouby a pak se divila, jaký to byl s bramborovou kaší dobrý oběd a jak to manželovi chutnalo.

  • Lenka Zavřelová | 6. 2. 2006 11:08

    Bylo to dobré,ale děti to moc neoslovilo.To je mi líto,je to jednoduché a ráda bych to dělala časteji.No uvidíme,snad časem příjdou na jiné chutě.Manžel velmi spokojen.

  • Iva Kindlová | 21. 10. 2005 01:05

    Moc dobré,dělala jsem to s bramborovou kaší a opravdu jsme si pochutnali a to je co říct,že si na tom pochutnal i muj manžel,on ryby moc nemusí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citronová šťáva Hladká mouka Rybí file Slunečnicový olej Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

Pomazánka na topinky a toasty

Pomazánka na topinky a toasty

Nedělní jablečný koláč

Nedělní jablečný koláč

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Krakonošův oběd

Krakonošův oběd

Jižanské fazole s klobásou

Jižanské fazole s klobásou

Plněný bramborák II.

Plněný bramborák II.

Tvarohový koláč líné ženy

Tvarohový koláč líné ženy

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

74
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
71
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
68
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
45
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
39
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Fíky s ochuceným sirupem
Fíky s ochuceným sirupem
Filé "rychlovka"
Filé "rychlovka"
Filé na citronech
Filé na citronech
Filé na zelenině
Filé na zelenině
Filé po cikánsku
Filé po cikánsku
Filé s bramborovo - fazolovou kaší
Filé s bramborovo - fazolovou kaší
  • Recepty.cz
  • Filé na česneku se sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact