Maso nakrájíme přes vlákna - 2 plátky na porci - naklepeme dlaní, osolíme, opepříme a upečeme na oleji. Na jedno filé položíme ananas podušený na stocku.
2
Na druhé filé dáme ementál obalený plátkem šunky a usmažený v pařížském těstíčku.(Těstíčko: vejce, mléko, hl.mouka, hrášek).
3
Příloha: banán obalený v těstíčku na palačinky, které přelijeme horkým džemem, ve kterém je rozpuštěné máslo a curacao.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
luckymili
|27. 3. 2006 08:11
Pane Zdeňku, tak jsem vyzkoušela tento recept o víkendu na narozeninovou oslavu, měl velký úspěch, dávám vám 1. Banán jsem nakrájela na hranolky, které jsem namáčela do pal. těstička a pokapala jsem je na talíři želém z černého rybízu, vyvolalo to efekt hranolek s kečupem. Hrášek do druhého těstíčka jsem musela trochu rozdrtit, jinak nechtěl na šunkových balíčcích držet. Ananas při dušení ve vývaru byl trochu kyselý, tak jsem přidala trošičku hnědého cukru.
luckymili
|23. 3. 2006 09:34
Můžete mi blíže popsat - Pařížské těstíčko? A hrášek mražený nebo zavařený?