• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Ferrero Rocher na plechu
Napište svůj komentář k receptu

Ferrero Rocher na plechu

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ferrero Rocher na plechu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Piškot
    • 5
      ks vejce
    • 6
      lžíce polohrubá mouka
    • 6
      lžíce cukr
    • 2
      lžíce olej
    • 2
      lžíce mléko
    • 2
      lžíce kakao
  • Náplň
    • 1
      ks kondenzované mléko Neslazené
    • 200
      g máslo
    • 5
      ks tatranka 3 D
    • 100
      g nugeta
    • 100
      g solené arašídy Sekaných
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Kondenzované mléko svaříme (cca 2 hodiny). Mezitím utřeme žloutky s cukrem, přidáme olej, mléko, kakao, mouku. Zpracujeme a lehce vmícháme sníh z bílků. Pečeme cca 20 minut. Do zchladlého mléka, přidáme máslo a vyšleháme.
2
Poté lehce vmícháme strouhané tatranky, nugetu a sekané arašídy. Krémem potřeme piškot, polijeme čokoládou a hustě zasypeme posekanými arašídy. Dáme alespoň na 4 hodiny do lednice. Nejlépe přes noc. Místo mléka lze použít i vanilkový pudink.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuličky Ferrero

Kuličky Ferrero

Sekaná z cukety na plechu

Sekaná z cukety na plechu

Senzační řezy z velkého plechu

Senzační řezy z velkého plechu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kačenka | 23. 11. 2011 19:50

    já když dělám salko řezy tak dávám zkaramelizované salko+ tvaroh a to je bašta salko řezy doporučuji vyzkoušt

  • petra | 28. 11. 2010 22:02

    Tak když se tam dava máslo tak tam necpěte tvaroh,do salka tvaroh to sem ještě neviděla.

  • Sylva P. | 28. 4. 2009 12:39

    No smíchat zkaramelizované salko s tvarohem je hnus!!! To se nedivím, že vám to nejelo. Máslo, je máslo. Kdo chce držet dietu, ať to nepeče!!!

  • Michaela Fukarová | 15. 1. 2009 20:58

    Chtěla bych se zeptat, to kondenzované mléko se svařuje přímo v plechovce?

  • zita matejkova | 10. 5. 2007 02:13

    Takže po vyzkoušení tohoto receptu se také přidávám ke zklamaným,ani extra jednoduchý ani chuťově nás nenadchl.Manžel pravil,že kdyby si dal samotnou tatranku tak si pochutná víc a ušetří mi čas na společnou jízdu na kole.Vyjížďka nebyla a koláč nikdo nemusí.

  • Vlasta Vejvodova | 9. 5. 2007 10:35

    Musím se přiklonit ke Katce,také jsem o víkendu vyzkoušela a místo másla použila tvaroh,nic moc.Kdybych použila to máslo,tak udělám líp.Ale co,sto lidí,sto chutí :0)

  • Katka Maršálková | 9. 5. 2007 10:16

    tak jsem o víkendu zkusila a musím bohužel konstatovat, že nic moc.... místo másla jsem dala tvaroh... Sousedce sice moc chutnal a o recept si řekla, ale mě osobně moc nezachutnal...znám lepší....

  • Magda | 4. 5. 2007 09:52

    Já jsem nesolené vyloupané buráky - balíček 200 gr. kupovala v Plusu.

  • Katka Maršálková | 4. 5. 2007 09:48

    myslíte, že teď někde seženu nesolené buráky? Třeba i vyloupané? Nakupuju jen v Tescu....

  • Lenka Most | 2. 5. 2007 16:11

    Dělala jsem k 1 máji a musím uznat,že tento moučník měl větší úspěch než samotný oběd a to na bramborový salát s pořádnou flákotou nedáme dopustit:o)nugetu jsem dala tu dvoubarevnou a místo 3d tatranek: 2 arašídové horalky a 3 siesty premium.těsta bylo akorát:na klasický plech.

  • M | 2. 5. 2007 14:49

    Já dělala na velký plech z této dávky a dobrý.

  • engliš | 2. 5. 2007 12:41

    Katko na velky plech bych dvojitou dávku určitě dala.já pekla v hlubším plechu a těstobylo no tak akorát-nemáme rádi moc vysoké -raději více nádivky:o)))pak to drhne v krku :o)))

  • Katka Maršálková | 2. 5. 2007 12:31

    Ještě mi řekněte, jak vysoké je asi to těsto, když se upeče. Krém, tady někdo psal, je prý tak 1 cm. Chtěla bych upéct v pátek a přemýšlím, jestli to na klasický plech udělat z dvojité dávky, díky

  • Květuše | 2. 5. 2007 10:18

    super,super,super...za jedna

  • Magda | 2. 5. 2007 09:00

    Španě jsem četla a svařila slazený kondenzovaný mlíko. Nepřidala jsem teda už nugetu ať to není super přeslazený. Tatranky jsem použila normální - 3D neměli. Je to moc dobrý, ale s tím slazeným kondenz. mlíkem sladší. Dala jsem proto i míň cukru do korpusu.

  • Jitka Bublová | 30. 4. 2007 13:24

    Pekla jsem o víkendu, výborný!! Nestíhala jsem, tak jsem použila do krému místo kond. mléka pudink - ze 400 ml mléka a pudink od dr. Oetkera "smetanovo-vanilková příchuť" - ten má opravdu výbornou chuť, mnohem lepší než obyčejný vanilkový. Trochu jsem snížila množství másla, krém byl přesto super. Ochutnala jsem ho před přidáním tatranek a oříšků - jen pudink, máslo a nugeta - a byl přímo luxusní! Určitě ho použiju i do jiné buchty nebo dortu a zkusím i tvaroh podle komentářů. Jinak když jsem dokončila s přísadami dle receptu, byl opravdu výborný, děkuji za inspiraci.

  • Dáša | 26. 4. 2007 16:59

    ještě by to chtělo mon cherry :o)to nám taky šmakuje.Ne koláč byl opravdu výborný...jednička.

  • Iva | 26. 4. 2007 06:38

    Skvělé, upekla jsem kolegyním do práce, jen se olizovaly. Mléko jsem uvařila den dopředu, a tak druhý den to byla rychlovka. Díky za výborný recept.Ifka

  • Jitka H. | 22. 4. 2007 19:22

    Taky jsem dělala z pudinku,3Dtatranky jsem nesehnala ani v Tescu ani v Kauflandu,tak jsem použila Siestu Premium.Byla to dobrota,Nutella do krému je dobrý nápad,použiju ho i jinde.Není to ani přeslazené,fakt povedený recept.Za 1!

  • Vlaďka | 21. 4. 2007 18:30

    V Ý B O R N É-jak na chuť tak na oko.Příště se pokusím o foto -tentokrát jsem jaksi nestlihla :o)))

  • Marsí | 18. 4. 2007 09:34

    No když je na tohle tolik chvály, tož to prubnu...jelikož budu na čarodejnice hranatá(40) a pořád uvažuji a zkouším co ještě dobrého gratulantům upéct a jaké jim udělat pomyšlení, tak vyzkouším toto. A jestli to dámy nebude dobré, tak budete mít na jazyku ošpici a ještě se Vám bude škytat....:-)))))))))

  • Jaromíra | 16. 4. 2007 06:38

    Pekla jsem v sobotu, opravdu úžasné, nepřeslazené. Krém jsem dělala s neoslazeným vanilkovým pudinkem. Dají se také použít sušenky Lina, jsou podobné 3D Tatrankám. Jen piškot se mi zdál nižší, příště asi přidám 1 vejce i ostatní ingredience.

  • Hana Rožníčková | 15. 4. 2007 18:49

    Markéto jsem ráda, že chutnalo. Já to jednou zkusila u nějaké jiné buchty a příjde mi to takové odlehčené a není to tak přeslazené.Já tvaroh mám v lednici stále, jelikož hodně peču.

  • englicka marketa | 13. 4. 2007 16:20

    Paní Hanko nedalo mi to a upekla jsem znova-jen s tím že jsem dala do té náplně místo másla tvaroh(klasický v kosce)a jak říkáte je to žůžo :o))díky za tip.

  • Jiřka a dcéra | 12. 4. 2007 17:46

    dcérka si vyžádala tento recept,tak jsem dnes prubla a samááá chvááála.Moc děkuju.máte moc dobré recepty....

  • Oli | 12. 4. 2007 08:19

    Pudink jsem uvařila klasicky - z jednoho sáčku a půl litru mléka, jen jsem ho neosladila. Po vychladnutí jsem ho smíchala s určeným množstvím (200g) másla, Nutelou a dezertkami. Řezy jsem dělala na takový ten klasický větší plech a vrstva krému byla tak asi kolem 1 cm, pokud by chtěl někdo krému víc, musel by uvařit ty pudinky asi dva. Paní Hano, ten tvaroh do náplně mě zaujal, příště asi vyzkouším:).

  • Anonym | 11. 4. 2007 19:55

    Prosím,jakou má mléko po uvaření konzistenci,děkuji.

  • Hana Rožníčková | 11. 4. 2007 18:09

    Zkuste do náplně místo másla - tvaroh. Je to úžasnýýýý.

  • Katka Maršálková | 11. 4. 2007 16:05

    jo, s tim pudinkem by mě to taky zajímalo Oli, kolik mléka na kolik pudinku?

  • Petruše | 11. 4. 2007 15:41

    Dělala jsem kolegyni z práce k narozeninám a měli opravdu obrovský úspěch.Recept jsem si ale nechala jako tajný :o)))díky moc...

  • Monika V. | 11. 4. 2007 15:30

    Chci se zeptat. Když místo mléka použiji pudink, v jakém poměru ho mám uvařit? Díky.

  • Monika V. | 11. 4. 2007 15:24

    Chci se zeptat. Když místo mléka použiji pudink, v jakém poměru ho mám uvařit? Díky.

  • Romana | 11. 4. 2007 12:22

    Mléko vařím hodinu, stačí to.

  • Renata | 10. 4. 2007 17:18

    řezy měli opravdu moc velký úspěch.dávám jedničku.dělala jsem přesně podle receptu.

  • Oli | 10. 4. 2007 14:44

    Ferrero Rocher jsem o Velikonocích vyzkoušela, místo kondenzovaného mléka jsem uvařila pudink, krém byl krásně jemný, místo Tatranek jsem použila Siestu Premium, navrch jsem dala čokopolevu a nemělo to chybu. Recept není náročný na šikovnost a je opravdu dobrý.

  • Ivffka | 5. 4. 2007 10:37

    Paní Markéto,moc velká chvála.Koláč byl výborný...ukládám.

  • Miriam | 4. 4. 2007 11:40

    Anonyme jak vypadá ta omáčka??popř.kde bych jí měla hledat??

  • Magda | 4. 4. 2007 11:37

    U nás ho mají i v plechovkách (např. v Plusu).

  • englicka marketa | 4. 4. 2007 11:29

    Katko koukám na to a je to v plechovce a nadpis to máTatra Grand 9 % neslazené mléko.No nechala jsem ho vařit asi 2 hodky klasicky jako slazené kondenzované mléko.já vařím v papiňáku.Pokud chcete kupte to obyčejné kon.slazené.Nic tím určitě nezkazíte.

  • Katka Maršálková | 4. 4. 2007 10:29

    Markéto, prodává se to neslazené mléko v plechovce? Nebo jak ho svařujete 2 hodiny, v papiňáku? U nás ho mají jen v papírové krabičce.

  • Anonym | 3. 4. 2007 17:13

    Vyzkousejte tu karamelovou omacku z Intersparu

  • Věra z DC | 3. 4. 2007 14:23

    Tak mě napadlo, že by se mohl najít nějaký výrobce toho mléka, aby se nemuselo 2 hodiny vařit a prodávat ho už takto připravené třeba i přiměřeně přiměřeně dražší.

  • Oli | 3. 4. 2007 12:10

    Vypadá to opravdu úžasně, už se mi sbíhají sliny:). Určitě v nejbližší době vyzkouším.

  • englicka marketa | 3. 4. 2007 11:57

    Použít můžete i slazené,já měla doma jen neslazené(dáváme ho pejskovi :o) )tak jsem to sním zkusila karamel to nebyl,ale zhoustlo dost.a výsledek nebyl tak sladký.3d tatranky josu od značky opavia -celomáčené čokoládou sypané oříšky ale použít se dají jakékoliv oříškové.

  • Katka Maršálková | 3. 4. 2007 11:38

    Taky by mě zajímalo, jak se to neslazené kondenzované mléko svaří...má z toho být karamel? 3D tatranky-to je přímo název (jako třeba čokotatranky), jsou myslím celé polité čokoládou a navrchu jsou ještě oříšky.

  • Ivana Kubátová | 3. 4. 2007 10:41

    prosím prosím co jsou to 3D tatranky? DěkujiIvana

  • Věra | 3. 4. 2007 10:39

    Když je to kondenzované mléko neslazené co se s ním stane při vaření? Když tam není cukr tak nemůže zkaramelizovat!?

  • Martina | 3. 4. 2007 10:38

    Vendulo, neslazené kondenzované mléko - Tatra.

  • Ivffka | 3. 4. 2007 10:26

    No bomba ferrero můžem :o)))tohle bude alespoň levnější variace:o)vyzkoušíme....

  • Hana Rožníčková | 3. 4. 2007 10:12

    Jen jsem viděla název, hned mě napadlo, že je to Markéto od Tebe. Ukládám a zkusím.

  • Vendula | 3. 4. 2007 09:56

    vypadá to zajímavě-chtěla bych vyzkoušet,jen mě zarazilo to kondenzované mléko-ono se prodává i neslazené??děkuji za odp.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr Kakao Kondenzované mléko Máslo Mléko Nugeta Olej Polohrubá mouka Solené arašídy Tatranka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Beránek ořechový

Beránek ořechový

Staročeská svíčková bez masa

Staročeská svíčková bez masa

Rychlé těstoviny s cuketou

Rychlé těstoviny s cuketou

Kokosová očka

Kokosová očka

Dort stracciatella s ricottou

Dort stracciatella s ricottou

Oříškovo-nugátová roláda

Oříškovo-nugátová roláda

Dort srdce

Dort srdce

Kokosový piškot - korpus

Kokosový piškot - korpus

Penne se špenátem

Penne se špenátem

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

86
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
79
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
56
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
53
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
47
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Fenyklový salát s mandlemi
Fenyklový salát s mandlemi
Fenyklový salát s pomerančem
Fenyklový salát s pomerančem
fermentované zelí  (a la Kimchi)
fermentované zelí (a la Kimchi)
Feťácké maso
Feťácké maso
Fettuccine Con Speck E Gorgonzola
Fettuccine Con Speck E Gorgonzola
Fetuccini s listovým špenátem a cuketou
Fetuccini s listovým špenátem a cuketou
  • Recepty.cz
  • Ferrero Rocher na plechu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact