• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ferrero Roche
Napište svůj komentář k receptu

Ferrero Roche

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ferrero Roche
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      tuk (100%)
    • 2
      kakaový pudink v prášku
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      plechovka kondenzované mléko
    • strouhané ořechy nebo Kokos

Postup přípravy receptu

1
Rozehřejeme 100% tuk Lukana. Do vlažného tuku zamícháme kakaové pudinky, kakao, slazené mléko - salko. Z vychladlé hmoty lžičkou tvoříme kuličky, dovnitř můžeme dát lískový ořech a obalujeme v ořechách nebo v kokosu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuličky Ferrero

Kuličky Ferrero

Ferrero Rocher na plechu

Ferrero Rocher na plechu

Ferrero Rocher1

Ferrero Rocher1

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Igor | 20. 12. 2015 12:28

    Dobrý den, napadlo mě zkusit si udělat cukrovinku typu Ferrero Roche a tak jsem hledal na netu a našel váš recept. Tak mám jen malou poznámku. Původní receptura obsahuje jiné suroviny: mléčná čokoláda 30 % (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, odtučněné sušené mléko, máselnýtuk, emulgátor: lecitiny (sójové); vanilin), lískové oříšky (28,5 %), cukr, palmový olej*, pšeničnámouka, sušená syrovátka, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: lecitiny (sójové), kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný), jedlá sůl, vanilin I když to tedy může být dobré, k původnímu receptu to nejspíš má daleko. Jak psala Alena F., že se ji to rozteklo, nebylo to tím, že tam dala jiný tuk? Nejlepší by bylo použít palmový tuk (taje při 30 °C) v malém množství a přidat k tomu sójový lecitin (přírodní "lepidlo" na spojování mastného s nemastným). Taky by tam správně měly být lískové oříšky, předpokládám že někdo chtěl co nejvíc ušetřit. Kondenzované mléko nahrazuje sušené mléko, jeho nevýhodou ale je, že obsahuje vodu. Ideální by tedy bylo sušené mléko ohřát ve vodní lázni nebo povařit, přidat tuk, nějakou dobu ohřívat dokud to nezhoustne nebo neodpaří se ta voda. Ve výsledku byste měli tuk a sójový lecitin jako spojovací složku. Nebude tam voda a proto nebude třeba tolik tuku. Mělo by tam být vanilkové aroma, ale myslím že i to rumové by mohlo být dobré. Také si račte povšimnout pšeničné mouky a kypřící látky... Aby výrobek byl nadýchaný a křehký, předpokládám že by se to mělo dát "sušit" do trouby. A pak hotový výrobek obalit v čokoládě. Určitě to zkusím vyrobit (a dám pak recept).

  • hankahof | 18. 12. 2011 10:49

    Kuličky se povedly, přidala jsem tatranky a jsou naprosto skvělé. Můj předchozí recept byl složitější a pracnější. Tohle je naprostá paráda. Dávám 1*

  • Blažena Halušková | 6. 12. 2008 19:59

    Ještě jsem to nezkusila, ale posledním komentářem jsem se ukrutně pobavila. Díky...

  • Alena F. | 14. 12. 2007 19:59

    Já teda nevím, kde soudruzi z NDR udělali chybu, ale mě to teda vůbec netuhlo, i když to bylo přes noc v lednici, kde to ztuhlo, jakmile jsem to vyndala z lednice a začala dělat kuličky, tak to změklo, kuličky se měnily na změklé bobky a ani chuťově se mi to nezdálo. Rozemlela jsem tam teda oříšky a nadrtila oplatky (na rum jsem ani nevzdechla, škoda, byla jsem z toho zralá na paňáka :-) ) Přesto to furt bylo měkký. Nakonec syn vymyslel, že to budem máčet v čokoládě a obalovat v oříškách, že až ta čoko ztuhne, bude držet tvar. No bylo to teda machání, ale jakžtakž jsme uplácali koule a dali ztuhnout do lednice, ale když je vynám na talířek, tak po hodině měknou a budou se muset hned sníst, páč to měkký pak není moc dobrý. A pro paní Evu Mlýnskou, já tam ten pudink docela cítím, ale to je jen můj názor. Klukovi to chutná a je nadšenej, dneska jdem plácat ještě rafaelo.

  • Lenka F. | 5. 12. 2007 16:53

    Je to moc dobré,přidala jsem do směsi rozdrcenou oříškovou tatranku,ňamka dávam za 1.

  • Lenka | 28. 11. 2007 11:05

    Dělám už několik let, a mám odzkoušeno,že je lepší hmotu udělat večer, nechat ve špajzu přes noc a ráno dělat kuličky s ořechem uprostřed, lépe se s hmotou pracuje.

  • Jarka | 14. 12. 2006 18:19

    Já do tohoto receptu přidávám mleté ořechy a balíček piškotů namočený v rumu.

  • Eva Mlýnská | 14. 12. 2006 08:51

    Prosím, kdo má odzkoušené, ten puding není v té hmotě drsný nebo se s tím tukem rozleží?

  • Ivana | 13. 12. 2006 18:29

    Také bych přidala dortové oplatky, napište prosím jaké množství.

  • Kateřina Pyszková | 10. 12. 2006 20:33

    Tak jsem právě dodělala, přidala navíc taky ml. ořechy a rozlámané dortové oplatky, které dodají typickou chuť Ferrero Roche.

  • Kateřina Pyszková | 10. 12. 2006 13:00

    No, myslím, že ten recept je dost srozumitelně napsaný, pudingy pouze prášek a salko nevařené!

  • Adéla | 6. 12. 2006 16:16

    ty pudingy už vařené nebo pouze prášek? a to salko taky nalít nebo nejdřív uvařit v karamel? DĚKUJU

  • Simona Bravená | 4. 12. 2006 17:55

    Dělám již několik let, já ještě trochu mletých ořechů přidávám i do hmoty, zdá se mi to lepší.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Cukroví Pošírování Chlazení Vánoce Narozeniny Výjimečný den Oslava Silvestr Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kakao Kakaový pudink v prášku Kondenzované mléko Strouhané ořechy Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Květáková polévka s mrkví

Květáková polévka s mrkví

Maso v jogurtu

Maso v jogurtu

Třešňový koláč II.

Třešňový koláč II.

Houbové lasagne

Houbové lasagne

Šopský salát II.

Šopský salát II.

Rafaelo IV.

Rafaelo IV.

Fitness sendvič

Fitness sendvič

Vařené mušle

Vařené mušle

Cuketa se šunkou

Cuketa se šunkou

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

166
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…
85
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…
33
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
32
Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou
Těstoviny (nejen) s…
31
Little Gem s hořčicovým přelivem
Little Gem s hořčicovým…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Ferrero Roche
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact