• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ferrero Roche
Napište svůj komentář k receptu

Ferrero Roche

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ferrero Roche
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      tuk (100%)
    • 2
      kakaový pudink v prášku
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      plechovka kondenzované mléko
    • strouhané ořechy nebo Kokos

Postup přípravy receptu

1
Rozehřejeme 100% tuk Lukana. Do vlažného tuku zamícháme kakaové pudinky, kakao, slazené mléko - salko. Z vychladlé hmoty lžičkou tvoříme kuličky, dovnitř můžeme dát lískový ořech a obalujeme v ořechách nebo v kokosu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuličky Ferrero

Kuličky Ferrero

Ferrero Rocher na plechu

Ferrero Rocher na plechu

Ferrero Rocher1

Ferrero Rocher1

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Igor | 20. 12. 2015 12:28

    Dobrý den, napadlo mě zkusit si udělat cukrovinku typu Ferrero Roche a tak jsem hledal na netu a našel váš recept. Tak mám jen malou poznámku. Původní receptura obsahuje jiné suroviny: mléčná čokoláda 30 % (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, odtučněné sušené mléko, máselnýtuk, emulgátor: lecitiny (sójové); vanilin), lískové oříšky (28,5 %), cukr, palmový olej*, pšeničnámouka, sušená syrovátka, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: lecitiny (sójové), kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný), jedlá sůl, vanilin I když to tedy může být dobré, k původnímu receptu to nejspíš má daleko. Jak psala Alena F., že se ji to rozteklo, nebylo to tím, že tam dala jiný tuk? Nejlepší by bylo použít palmový tuk (taje při 30 °C) v malém množství a přidat k tomu sójový lecitin (přírodní "lepidlo" na spojování mastného s nemastným). Taky by tam správně měly být lískové oříšky, předpokládám že někdo chtěl co nejvíc ušetřit. Kondenzované mléko nahrazuje sušené mléko, jeho nevýhodou ale je, že obsahuje vodu. Ideální by tedy bylo sušené mléko ohřát ve vodní lázni nebo povařit, přidat tuk, nějakou dobu ohřívat dokud to nezhoustne nebo neodpaří se ta voda. Ve výsledku byste měli tuk a sójový lecitin jako spojovací složku. Nebude tam voda a proto nebude třeba tolik tuku. Mělo by tam být vanilkové aroma, ale myslím že i to rumové by mohlo být dobré. Také si račte povšimnout pšeničné mouky a kypřící látky... Aby výrobek byl nadýchaný a křehký, předpokládám že by se to mělo dát "sušit" do trouby. A pak hotový výrobek obalit v čokoládě. Určitě to zkusím vyrobit (a dám pak recept).

  • hankahof | 18. 12. 2011 10:49

    Kuličky se povedly, přidala jsem tatranky a jsou naprosto skvělé. Můj předchozí recept byl složitější a pracnější. Tohle je naprostá paráda. Dávám 1*

  • Blažena Halušková | 6. 12. 2008 19:59

    Ještě jsem to nezkusila, ale posledním komentářem jsem se ukrutně pobavila. Díky...

  • Alena F. | 14. 12. 2007 19:59

    Já teda nevím, kde soudruzi z NDR udělali chybu, ale mě to teda vůbec netuhlo, i když to bylo přes noc v lednici, kde to ztuhlo, jakmile jsem to vyndala z lednice a začala dělat kuličky, tak to změklo, kuličky se měnily na změklé bobky a ani chuťově se mi to nezdálo. Rozemlela jsem tam teda oříšky a nadrtila oplatky (na rum jsem ani nevzdechla, škoda, byla jsem z toho zralá na paňáka :-) ) Přesto to furt bylo měkký. Nakonec syn vymyslel, že to budem máčet v čokoládě a obalovat v oříškách, že až ta čoko ztuhne, bude držet tvar. No bylo to teda machání, ale jakžtakž jsme uplácali koule a dali ztuhnout do lednice, ale když je vynám na talířek, tak po hodině měknou a budou se muset hned sníst, páč to měkký pak není moc dobrý. A pro paní Evu Mlýnskou, já tam ten pudink docela cítím, ale to je jen můj názor. Klukovi to chutná a je nadšenej, dneska jdem plácat ještě rafaelo.

  • Lenka F. | 5. 12. 2007 16:53

    Je to moc dobré,přidala jsem do směsi rozdrcenou oříškovou tatranku,ňamka dávam za 1.

  • Lenka | 28. 11. 2007 11:05

    Dělám už několik let, a mám odzkoušeno,že je lepší hmotu udělat večer, nechat ve špajzu přes noc a ráno dělat kuličky s ořechem uprostřed, lépe se s hmotou pracuje.

  • Jarka | 14. 12. 2006 18:19

    Já do tohoto receptu přidávám mleté ořechy a balíček piškotů namočený v rumu.

  • Eva Mlýnská | 14. 12. 2006 08:51

    Prosím, kdo má odzkoušené, ten puding není v té hmotě drsný nebo se s tím tukem rozleží?

  • Ivana | 13. 12. 2006 18:29

    Také bych přidala dortové oplatky, napište prosím jaké množství.

  • Kateřina Pyszková | 10. 12. 2006 20:33

    Tak jsem právě dodělala, přidala navíc taky ml. ořechy a rozlámané dortové oplatky, které dodají typickou chuť Ferrero Roche.

  • Kateřina Pyszková | 10. 12. 2006 13:00

    No, myslím, že ten recept je dost srozumitelně napsaný, pudingy pouze prášek a salko nevařené!

  • Adéla | 6. 12. 2006 16:16

    ty pudingy už vařené nebo pouze prášek? a to salko taky nalít nebo nejdřív uvařit v karamel? DĚKUJU

  • Simona Bravená | 4. 12. 2006 17:55

    Dělám již několik let, já ještě trochu mletých ořechů přidávám i do hmoty, zdá se mi to lepší.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Cukroví Pošírování Chlazení Vánoce Narozeniny Výjimečný den Oslava Silvestr Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kakao Kakaový pudink v prášku Kondenzované mléko Strouhané ořechy Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sendvič s tuňákem

Sendvič s tuňákem

Cuketový makovec

Cuketový makovec

Makovec bez vajec II.

Makovec bez vajec II.

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Jednoduchá pomazánka z ricotty se šunkou

Jednoduchá pomazánka z ricotty se…

Jednoduchý meruňkový koláč

Jednoduchý meruňkový koláč

Jednoduché lečo z trouby

Jednoduché lečo z trouby

Houskové uzenářské knedlíky

Houskové uzenářské knedlíky

Fazole z konzervy

Fazole z konzervy

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

54
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
26
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Eva Decastelo (47) v celé kráse: Nahá a odvážná!

Eva Decastelo (47) v celé kráse: Nahá a odvážná!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

  • Recepty.cz
  • Ferrero Roche
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact