K mouce přidejte změklé máslo s Herou, špetku soli i cukru a vše nahrubo promněte. Poté přilijte 120 ml ledové vody a vypracujte těsto, které nechte aspoň 20 minut odpočinout v lednici. Z fenyklů odkrojte dřevnaté řapíky a případně odstraňte i vnější vrstvu.
Trochu jemné nati si ponechte stranou na ozdobení. Překrojte bulvy na polovinu a orestujte na pánvi na rozehřátém ghí. Přesuňte je do koláčové formy o o asi 25 cm a poskládejte řeznou plochou dolů.
Vychlazené těsto si rozdělte na poloviny a z každé vyválejte kruh o o větším, nežli je forma. Jedním plátem zakryjte fenykly. Posypte těsto pokrájenými tvarůžky a přikryjte druhým plátem. Okraje zmáčkněte a ohněte dolů kolem náplně.
4
Pečte dozlatova, v troubě vyhřáté na 180 °C asi 25 minut. Po upečení nechte ještě 5 minut odpočinout. Potom na formu přiklopte dostatečně velký talíř, uchopte formu spolu s talířem oběma rukama a obraťte, aby fenykly byly nahoře. Nakrájejte a hned zatepla podávejte, dokud je sýr krásně vláčný.