Maso dle vlastního výběru pokrájíme na nudličky(kostky), osolíme a okořeníme. V pánvi s rozpáleným olejem zprudka osmažíme dozlatova a ke konci smažení přidáme smažit do zlatova i fenykl pokrájený na tenké nudličky.
2
Osmažené maso s fenyklem podáváme s bramborovou a zeleninovou přílohou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Živcová
|17. 1. 2017 14:51
Výborné,rychlé=dokonalé.
Hejduková
|16. 5. 2016 10:40
Recept je rychlý a moc dobrý, děkuji za něj.
kacka
|11. 4. 2015 19:43
vyborne a velmi rychle
Eva
|27. 1. 2015 14:33
Já jsem jednou jedla u kamarádky vegetariánky salát z fenyklu a moc mi nechutnal. Na tohle bych si i zvykla :-D .
Vendula
|24. 2. 2013 17:08
Dnes jsem poprvé kupovala i připravovala fenykl, docela jsem se bála, ale je to dobré a taky rychlé. Vyzkouším i nějaký ten salát, protože mi fenykl chutnal i syrový.