Sterilovanou papriku nakrájíme na menší kousky, zeleninu rovněž nakrájíme na co nejmenší kousky, aby se salát pěkně rozležel. Vše smícháme, přidáme nakrájené feferonky a nastrouhaný balkánský sýr. Ochutnáme, pokud málo pálivé přidáme nálev z feferonek, pokud je to ok, můžeme přidat trochu nálevu z paprik. Já osobně nepoužívám žádné koření, salát je sám o sobě výborný, mnohem lepší než kupovaný, protože je v něm čerstvá zelenina.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jiří
|11. 12. 2016 09:28
To není pravý feferonový salát, bezkonkurenčně dobrý a původní receptura je zde:http://www.hobbys.cz/recepty/pravy-feferonkovy-salat-tajemstvi-odhaleno/#.WE0N1Vq9Hbk
Tak tenhle salát je opravdu moc dobrý! Kam se na něj hrabe kupovaný. Moc nám chutnal.
ondřej malý
|18. 10. 2010 13:08
tento salát jsem si udělal a i manželka si velice pochutnala..jen můžu doporučit,místo balkánu,klasickou cihlu na malé obdélníčky a nechat uležet..a v salátu je i výborný nálev z kápií
Jiří Mlčoch
|15. 2. 2006 08:53
dekuji za vyborny recept, dnes jsem udelal, takze se jeste musi rozlezet :)jeste jednou diky