• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Feferonová pasta
Napište svůj komentář k receptu

Feferonová pasta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 29
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Feferonová pasta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g feferonka
    • 8
      stroužek česnek
    • 2
      dl kečup - jemný
    • 3
      lžíce ocet
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

1
Omyté a ostopkované feferonky dusíme s trochou vody asi 5 minut, aby změkly. Rozmixujeme, přidáme kečup, sůl, ocet, prolisovaný česnek a za stálého míchání vaříme do husté pasty. Plníme do malých skleniček a sterilujeme při teplotě 90 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kaviárová pasta

Kaviárová pasta

Avokádová pasta

Avokádová pasta

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavel | 10. 10. 2016 10:25

    Zdravím, letos premiéra, ale super. Trošku změna byla jen v tom, že jsme mixovali dohromady kozí rohy - ty ostry a malinky chilli papričky. A plus jsme do toho přidali 6 ks sladkých papriček. Hned večer jsme snědli půl skleničky k brambůrkům atd. Díky a mějte se.

  • Monika Dobiášová | 25. 8. 2015 19:39

    Vynikající, tuto pastu dělám už několikátý rok a nemá chybu, sklízím s ní úspěchy všude, kde ji dám ochutnat a přidávám ji opravdu do všeho.

  • Ladislav Dorazin | 11. 6. 2008 18:32

    Andreo,ano,jen odstopkují zrníčka nevadí.Když to pak rozmixujetezrníčka nejsou skoro vidět a pokud malinko ano,je to feferonová pasta a nevadí tam

  • Andra | 11. 6. 2008 11:59

    Feferonky sa len odstopkuju a dusia sa aj so zrnieckami, ano?

  • Ladislav Dorazin | 11. 6. 2008 11:36

    Moc děkuji za hodnocení.My jsme se ženou kupovali to čili koření v lahvičce a pak jsem někde přišel k tomuto receptu a používáme jen to.Hodí se do gulášů,na grilování,k párkům a pro včechny milovníky ostrých jídel a opravdu vydrží(nevydrží,protože se rychle skonzumuje)v ledničce.

  • Renata | 11. 6. 2008 08:53

    Znám tento recept a pasta nemá chybu.Přidávám do všech ostřejších jídel a otevřená v ledničce vydrží i několik měsíců.Je výborná dokonce i na chléb s máslem.Dávám 1

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Feferonka Kečup - jemný Ocet Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kokosky se strouhankou

Kokosky se strouhankou

Pomazánka z cizrny

Pomazánka z cizrny

Babiččin štrůdl

Babiččin štrůdl

Pomazánka "hned pryč"

Pomazánka "hned pryč"

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Červená řepa se zelím

Červená řepa se zelím

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Jahodové řezy - smetanové

Jahodové řezy - smetanové

Kančí guláš s bramborami

Kančí guláš s bramborami

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

92
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
87
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
63
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…
63
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta / pesto z…
47
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Feferonová pasta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact