• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Feferonová pasta
Napište svůj komentář k receptu

Feferonová pasta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 30
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Feferonová pasta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g feferonka
    • 8
      stroužek česnek
    • 2
      dl kečup - jemný
    • 3
      lžíce ocet
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

1
Omyté a ostopkované feferonky dusíme s trochou vody asi 5 minut, aby změkly. Rozmixujeme, přidáme kečup, sůl, ocet, prolisovaný česnek a za stálého míchání vaříme do husté pasty. Plníme do malých skleniček a sterilujeme při teplotě 90 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kaviárová pasta

Kaviárová pasta

Avokádová pasta

Avokádová pasta

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavel | 10. 10. 2016 10:25

    Zdravím, letos premiéra, ale super. Trošku změna byla jen v tom, že jsme mixovali dohromady kozí rohy - ty ostry a malinky chilli papričky. A plus jsme do toho přidali 6 ks sladkých papriček. Hned večer jsme snědli půl skleničky k brambůrkům atd. Díky a mějte se.

  • Monika Dobiášová | 25. 8. 2015 19:39

    Vynikající, tuto pastu dělám už několikátý rok a nemá chybu, sklízím s ní úspěchy všude, kde ji dám ochutnat a přidávám ji opravdu do všeho.

  • Ladislav Dorazin | 11. 6. 2008 18:32

    Andreo,ano,jen odstopkují zrníčka nevadí.Když to pak rozmixujetezrníčka nejsou skoro vidět a pokud malinko ano,je to feferonová pasta a nevadí tam

  • Andra | 11. 6. 2008 11:59

    Feferonky sa len odstopkuju a dusia sa aj so zrnieckami, ano?

  • Ladislav Dorazin | 11. 6. 2008 11:36

    Moc děkuji za hodnocení.My jsme se ženou kupovali to čili koření v lahvičce a pak jsem někde přišel k tomuto receptu a používáme jen to.Hodí se do gulášů,na grilování,k párkům a pro včechny milovníky ostrých jídel a opravdu vydrží(nevydrží,protože se rychle skonzumuje)v ledničce.

  • Renata | 11. 6. 2008 08:53

    Znám tento recept a pasta nemá chybu.Přidávám do všech ostřejších jídel a otevřená v ledničce vydrží i několik měsíců.Je výborná dokonce i na chléb s máslem.Dávám 1

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Feferonka Kečup - jemný Ocet Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené kuře na žampionech

Zapečené kuře na žampionech

Provensálské kuřecí paličky s cuketou

Provensálské kuřecí paličky s cuketou

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

Jitrnice se zelím, bramborem a cibulkou

Jitrnice se zelím, bramborem a…

Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou

Vepřové se smetanovo-žampionovou…

Houbové rizoto se sýrem

Houbové rizoto se sýrem

Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone

Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone

Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)

Cereální hruškový / jablečný závin …

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

101
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
85
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Zeleninovo-ovocný salát…
64
Dhál indický, falešný (čočková kaše s rýží), základní recept
Dhál indický, falešný …
49
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
47
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Feferonová pasta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact