• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Fazolový salát - sterilovaný
Napište svůj komentář k receptu

Fazolový salát - sterilovaný

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazolový salát - sterilovaný
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg fazole uvařené
    • 1
      kg rajčata oloupaná
    • 1
      kg cibule
    • 1
      kg paprika
    • 1
      balíček deko
    • 250
      g cukr
    • 0,25
      l ocet
    • 0,25
      l rostlinný olej
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

1
Oloupaná rajčata, cibuli a papriku nakrájíme, přidáme uvařené fazole a smícháme. Dáme do sklenic, zalijeme rozvařeným cukrem s octem, solí a olejem, zalijeme a sterilujeme 20 minut na 85 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevný fazolový salát (lečo) - sterilovaný

Barevný fazolový salát (lečo) -…

Barevný paprikový salát s cibulí - sterilovaný

Barevný paprikový salát s cibulí -…

Květák - nakládaný, sterilovaný

Květák - nakládaný, sterilovaný

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Máňa | 18. 8. 2014 15:20

    Přidávam klobásky :-[

  • jarukrej | 15. 7. 2012 12:51

    děláme každý rok, vždy se po něm jen zapráší, super <3

  • MIRKA AKRIM | 16. 11. 2009 10:52

    JE TO VYBORNE, UDELALA JSEM JEDNU DAVKU, ASI JSEM MELA UDELAT VIC. MANZEL SI POCHVALUJE, ANI MU NEVADI, ZE JSEM FAZOLE TROCHU ROZVARILA. MNE TAM TROCHU NESEDI TEN OLEJ, JINAK CHUTOVE DOBRE.

  • recepty 73 | 30. 9. 2009 18:05

    1*.Zaručeně budu dělat každoročně.Jiří

  • recepty 73 | 27. 9. 2009 19:46

    Rád bych vyzkoušel,ale nejde mi do hlavy proč sůl,když je tam deko?A když už,tak kolik?Děkuji.Jiří

  • ladislava staffenová | 7. 6. 2008 12:05

    Já Deko už hodně dlouho nepoužívám,dělám si vlastní nálev na veškerou zeleninu,který je univerzální,osvědčil se.K nálevu pak podle druhu ještě přidám třeba kopr(okurky),koriandr(papriky)atd: na 4 litry vody dám 1 l 8% octa, 150g soli, 150 g písk.cukru, nebo 50 g cukru pro diabetiky. Tento salát je vynikající, já tam ale hodím pár hořčičních semínek,koriandr a nové koření. Ale to záleží na každého chuti.Ladka

  • Wendy | 7. 6. 2008 10:46

    Šlo by něčím nahradit deko? Snažím se používat "chemii" co nejméně... Děkuji

  • Margita | 28. 7. 2006 08:09

    Ešte so zabudla napísať, že v minulom roku som mala doma 1 brokolicu /malú/ a nakrájala som ju na malé kúsky /ružičky/ a zamiešala do ostatného. Bola to celkom pekná dekorácia v pohári a aj chuťove.

  • Margita | 28. 7. 2006 08:07

    Robím tento šalát už dlhšie a je výborný.Fazuľu dopredu namočím, najlepšie cez noc a až potom uvarím do mäkka. Nálev dávam takto: 2,5 dcl oleja, 2 dcl octu, 10 dkg kryšt.cukru, 1 preosiaty nakladač. Všetko premiešam a nechám pôsobiť 1-2 hod. Dám do pohárov a sterilizujem, aby viečka chytili /cca 10 min./ Všetci z rodiny si šalát chvália a aj v práci som porozdávala recept kolegyniam. Použitie: aj samotný s graham. pečivom, prípadne ako prílohu k rôznym jedlám.

  • Hana Lorencová | 27. 7. 2006 17:36

    Nálev si můžete upravit podle chuti.

  • Anonym | 27. 7. 2006 11:36

    Nebude to příliš kyselé,když se 1/4 l octa naředí jen 1/4 l oleje? A ta sůl už asi taky nebude potřeba,protože Deko sůl obsahuje.Nebo se mýlím?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr DeKo Fazole Ocet Paprika Rajčata Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rakvičky se šlehačkou

Rakvičky se šlehačkou

Kuřecí řízky v jogurtové marinádě

Kuřecí řízky v jogurtové marinádě

Brokolicová krémová polévka

Brokolicová krémová polévka

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Mleté maso zapečené s bramborem, těstovinou

Mleté maso zapečené s bramborem,…

Kuře ,,MACO“

Kuře ,,MACO“

Obložený rohlíkový koláč

Obložený rohlíkový koláč

Celer z trouby

Celer z trouby

Kokosovo-datlový koláč

Kokosovo-datlový koláč

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

50
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
48
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
43
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
41
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
35
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Fazolový prívarok
Fazolový prívarok
Fazolový salát
Fazolový salát
Fazolový salát - rychle a chutně
Fazolový salát - rychle a chutně
Fazolový salát (nejen) s kořenovou zeleninou
Fazolový salát (nejen) s kořenovou…
Fazolový salát s cuketou
Fazolový salát s cuketou
Fazolový salát s lečem
Fazolový salát s lečem
  • Recepty.cz
  • Fazolový salát - sterilovaný
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact