• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Fazolový salát - sterilovaný
Napište svůj komentář k receptu

Fazolový salát - sterilovaný

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazolový salát - sterilovaný
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg fazole uvařené
    • 1
      kg rajčata oloupaná
    • 1
      kg cibule
    • 1
      kg paprika
    • 1
      balíček deko
    • 250
      g cukr
    • 0,25
      l ocet
    • 0,25
      l rostlinný olej
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

1
Oloupaná rajčata, cibuli a papriku nakrájíme, přidáme uvařené fazole a smícháme. Dáme do sklenic, zalijeme rozvařeným cukrem s octem, solí a olejem, zalijeme a sterilujeme 20 minut na 85 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevný fazolový salát (lečo) - sterilovaný

Barevný fazolový salát (lečo) -…

Barevný paprikový salát s cibulí - sterilovaný

Barevný paprikový salát s cibulí -…

Květák - nakládaný, sterilovaný

Květák - nakládaný, sterilovaný

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Máňa | 18. 8. 2014 15:20

    Přidávam klobásky :-[

  • jarukrej | 15. 7. 2012 12:51

    děláme každý rok, vždy se po něm jen zapráší, super <3

  • MIRKA AKRIM | 16. 11. 2009 10:52

    JE TO VYBORNE, UDELALA JSEM JEDNU DAVKU, ASI JSEM MELA UDELAT VIC. MANZEL SI POCHVALUJE, ANI MU NEVADI, ZE JSEM FAZOLE TROCHU ROZVARILA. MNE TAM TROCHU NESEDI TEN OLEJ, JINAK CHUTOVE DOBRE.

  • recepty 73 | 30. 9. 2009 18:05

    1*.Zaručeně budu dělat každoročně.Jiří

  • recepty 73 | 27. 9. 2009 19:46

    Rád bych vyzkoušel,ale nejde mi do hlavy proč sůl,když je tam deko?A když už,tak kolik?Děkuji.Jiří

  • ladislava staffenová | 7. 6. 2008 12:05

    Já Deko už hodně dlouho nepoužívám,dělám si vlastní nálev na veškerou zeleninu,který je univerzální,osvědčil se.K nálevu pak podle druhu ještě přidám třeba kopr(okurky),koriandr(papriky)atd: na 4 litry vody dám 1 l 8% octa, 150g soli, 150 g písk.cukru, nebo 50 g cukru pro diabetiky. Tento salát je vynikající, já tam ale hodím pár hořčičních semínek,koriandr a nové koření. Ale to záleží na každého chuti.Ladka

  • Wendy | 7. 6. 2008 10:46

    Šlo by něčím nahradit deko? Snažím se používat "chemii" co nejméně... Děkuji

  • Margita | 28. 7. 2006 08:09

    Ešte so zabudla napísať, že v minulom roku som mala doma 1 brokolicu /malú/ a nakrájala som ju na malé kúsky /ružičky/ a zamiešala do ostatného. Bola to celkom pekná dekorácia v pohári a aj chuťove.

  • Margita | 28. 7. 2006 08:07

    Robím tento šalát už dlhšie a je výborný.Fazuľu dopredu namočím, najlepšie cez noc a až potom uvarím do mäkka. Nálev dávam takto: 2,5 dcl oleja, 2 dcl octu, 10 dkg kryšt.cukru, 1 preosiaty nakladač. Všetko premiešam a nechám pôsobiť 1-2 hod. Dám do pohárov a sterilizujem, aby viečka chytili /cca 10 min./ Všetci z rodiny si šalát chvália a aj v práci som porozdávala recept kolegyniam. Použitie: aj samotný s graham. pečivom, prípadne ako prílohu k rôznym jedlám.

  • Hana Lorencová | 27. 7. 2006 17:36

    Nálev si můžete upravit podle chuti.

  • Anonym | 27. 7. 2006 11:36

    Nebude to příliš kyselé,když se 1/4 l octa naředí jen 1/4 l oleje? A ta sůl už asi taky nebude potřeba,protože Deko sůl obsahuje.Nebo se mýlím?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr DeKo Fazole Ocet Paprika Rajčata Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka z kapra

Polévka z kapra

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Domácí veka

Domácí veka

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…

Panenka Mňam s bramborovými dukátky

Panenka Mňam s bramborovými dukátky

Jogurtová marináda na kuře

Jogurtová marináda na kuře

Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a žmolenkou

Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a…

Křenové závitky v rosolu (aspiku)

Křenové závitky v rosolu (aspiku)

Tortilla s kuřecím masem a špenátem

Tortilla s kuřecím masem a špenátem

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

62
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
42
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
34
Piškotová roláda s krémem z mascarpone
Piškotová roláda s…
30
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Další doporučené recepty:

Fazolový prívarok
Fazolový prívarok
Fazolový salát
Fazolový salát
Fazolový salát - rychle a chutně
Fazolový salát - rychle a chutně
Fazolový salát (nejen) s kořenovou zeleninou
Fazolový salát (nejen) s kořenovou…
Fazolový salát s cuketou
Fazolový salát s cuketou
Fazolový salát s lečem
Fazolový salát s lečem
  • Recepty.cz
  • Fazolový salát - sterilovaný
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact