Uvaříme bílé fazole (nebo použijeme konzervu), zeleninu nakrájíme na kousky a spojíme 3 lžícemi jogurtu a majonézy. Můžeme také ochutit česnekem nebo lžící kečupu, nebo nějakou bylinkou. Je to rychlá a zdravá večeře.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petra
|26. 8. 2007 17:17
Zkuste fazole "jen" naklíčené. Já používám mungo nebo adzuki.
Di
|24. 6. 2005 12:49
Bylinkou může být křen. Pak stačí uvařené fazole, kousek "nezdravého" salámu, křen, jogurt, eventuálně trocha majonézy. A podle mého názoru raději uležet!
Airan Novakova
|24. 6. 2005 12:12
Dekuji za recept, zni to velice slibne, jeste dnes vecer vyzkousim. Zrovna jsem koukala po necim jednoduchem, v tom horko nemam chut na vyvarovani:-))