• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Fazolový guláš (nejen) s řepou - eintopf
Napište svůj komentář k receptu

Fazolový guláš (nejen) s řepou - eintopf

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 23
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazolový guláš (nejen) s řepou - eintopf
Fazolový guláš (nejen) s řepou - eintopf
Fazolový guláš (nejen) s řepou - eintopf
Fazolový guláš (nejen) s řepou - eintopf
Fazolový guláš (nejen) s řepou - eintopf
Fazolový guláš (nejen) s řepou - eintopf
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 240
      g fazole ve slaném nálevu - scezené
    • máslo nebo olej
    • 100
      g celer
    • 100
      g mrkev
    • 300
      g červená řepa - oloupaná
    • 100
      g pórek
    • 1
      lžička zázvor jemně nasekaný
    • 2
      stroužek nasekaný česnek
    • 250
      g brambory 200 -
    • 140
      g rajský protlak
    • snítka tymiánu nebo rozmarýnu
    • 1
      ks rajče - větší
    • vývar dle potřeby (hustoty)
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na másle osmažíme na kolečka pokrájenou mrkev s na hranolky nebo kostičky pokrájeným celerem a řepou. Po osmažení přidáme pokrájený pórek, nasekaný zázvor a česnek a protlak. Vše ještě krátce osmažíme, přidáme bylinky dle chuti, přisypeme na kostky pokrájené brambory, osolíme, opepříme a přilijeme cca půllitr vývaru.
2
Vaříme pod poklicí, do změknutí zeleniny na skus, za občasného promíchání. Pak přidáme na drobno pokrájené větší rajče (nebo dvě střední) a dvě minutky povaříme. Nakonec přisypeme scezené fazole, které necháme v guláši prohřát, případně ještě dosolíme nebo opepříme a můžeme dle potřeby přilít vývar (vodu) na zředění.
3
Podáváme samostatně nebo s chlebem, na talíři dozdobíme tenkými plátky pórku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Eintopf s červenou řepou

Eintopf s červenou řepou

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým zelím

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…

Masový guláš s řepou

Masový guláš s řepou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Guláš Buřtguláš
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Celer Červená řepa Fazole ve slaném nálevu Máslo Mrkev Nasekaný česnek Pepř mletý Pórek Rajče Rajský protlak Snítka tymiánu Sůl Vývar Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečná buchta SUPER

Jablečná buchta SUPER

Koláč s hroznovým vínem

Koláč s hroznovým vínem

Pečená zelenina na lžíci oleje

Pečená zelenina na lžíci oleje

Celer s uzeným masem - zapékaný

Celer s uzeným masem - zapékaný

Medovník z Počernic

Medovník z Počernic

Panna cotta s malinovou omáčkou

Panna cotta s malinovou omáčkou

Risotto s medvědím česnekem

Risotto s medvědím česnekem

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Špagety s cuketou a olivami

Špagety s cuketou a olivami

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

92
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
80
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s…
78
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli
2 x Diviznový sirup +…
46
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
37
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Blesk.cz Zpěvačka Celeste Buckingham: Slzy po ztrátě »smíška«! Jsem vděčná, že jsem mohla být tvou »maminkou«

Zpěvačka Celeste Buckingham: Slzy po ztrátě »smíška«! Jsem vděčná, že jsem mohla být tvou »maminkou«

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Další doporučené recepty:

Fazolové lusky se slaninou
Fazolové lusky se slaninou
Fazolové pivní párky
Fazolové pivní párky
Fazolové ragú se zeleninou
Fazolové ragú se zeleninou
Fazolový guláš pro vegany
Fazolový guláš pro vegany
Fazolový prívarok
Fazolový prívarok
Fazolový salát
Fazolový salát
  • Recepty.cz
  • Fazolový guláš (nejen) s řepou - eintopf
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact