Fazolový guláš pro vegany
Fazolový guláš (nejen) s řepou -…
Houbový guláš III.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jsem zvyklá vařit luštěniny bez soli a solit až po uvaření.Ať už hrách nebo fazole. Jinak luštěniny také namáčím den předem,jak je uvedeno v receptu.
Guláš sice rychlý, ale koření je příliš mnoho. Proto je guláš až moc slaný. I když jsem dala jen půl kostky masoxu a jen trochu vegety.
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Výborný chléb, který se vždy povede
Nivová pomazánka II.
Halušky podle Martinky
Pečené kuřecí závitky
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Jablečný závin
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Houskové knedlíky bez kynutí -…
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem