Fazolový guláš pro vegany
Fazolový guláš (nejen) s řepou -…
Houbový guláš III.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jsem zvyklá vařit luštěniny bez soli a solit až po uvaření.Ať už hrách nebo fazole. Jinak luštěniny také namáčím den předem,jak je uvedeno v receptu.
Guláš sice rychlý, ale koření je příliš mnoho. Proto je guláš až moc slaný. I když jsem dala jen půl kostky masoxu a jen trochu vegety.
Bramborové pusinky (1922)
Podvodnice
Kuřecí stehna po Řecku
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Kuřecí směs v bramborové kaši
Nejlepší banánová bábovka
Grilovaný losos ve slanině
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem
Aperol Spritz
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger