Tak 3x som prečítala všetky poznámky a tiež nikde nutrie nevidím, a teda celá diskusia mi uniká. Ale nutrie sa skutočne chovajú na mäso, pozrite napr. http://www.agronavigator.cz/default.asp?ids=152&ch=13&typ=1&val=60630 , ale keď si dáte do vyhľadávača heslo recepty nutria, vjde vám veľa odkazov na recepty.
Ale paní Lado, nutrie se opravdu jí. To nejsou kozí bobky ani sprosté slovo!! A když už chcete mazat poznámky k nutrii, tak opravdu všechny, protože takhle nevím, proč jsem ta proskribovaná právě já! Ostatně nereagovala jsem na poznámku žádného Kokosky, ale Lenky Benové, která zůstala. Takže prosím měřte všem stejným metrem.
Jak souvisi nutrie s timto receptem?! Navic prispevky p. Kokosky se nesmi brat vazne, prosim nereagujte dale na takoveto naproste off-topicy. Jestli se chcete bavit o nutriiich a kozich bobcich, tak prosim v diskuzi, zde to bude od nutrii promazano
Nevím, co je tak pohoršujícího na poznámkách o nutriích, že musely být vymazány. A proč zůstala jen ta prostřední, která nedává smysl?
Ať koukám jak koukám, nikde žádnou nutrii nevidím.... to jako že se může dát místo hovězího nutrie?
Pani Marie, všetky strukoviny varím len v tlakovom hrnci, je to veľká úspora času, rovnako krúpy, zemiaky, atď.
Pani Marie, všetky strukoviny varím len v tlakovom hrnci, je to veľká úspora času, rovnako krúpy, zemiaky, atď.
Nutrie je vlastně trochu větší, mastnější králík. Jen má trochu vzácnější kožich.
Ked som bola dieta, mama nam casto varievala nutriu, pamatam si, ze nam to chutnalo. Len tolko, nevidim na tom nic zvlastne.
Dobre vidím? Čo vyvarila, nutriu?
Moje babička vždycky v guláši vyvařila ještě celou nutrii. To pak mělo říz!
Gulášek byl výborný,ikdyž jsem měla doma jen půl kg fazolí,stačilo to bohatě.Poprvé jsem je udělala v tlakovém hrnci a byla jsem nadšená rychlostí přípravy.1*
No,já taky fazole solím hned,ale je možné,že kdybych to nedělala,tak by se nevařily tak dlouho,ikdyž je přez noc namáčím.No,vyzkouším,dám vědět.
Já většinou používám červené.Nejčasteji z nich dělám polévky nebo saláty.
Tak to je docela pro mě novinka,musím to vyzkoušet,jen ještě jedna možnost - nezáleží třeba na druhu fazolí,já nejčastěji vařím bílé (červené jsem snad měla jen z konzervy,tam měkké jsou),že se namáčejí,to je jasné.
Také solím fazole před vařením a vždy jsou dobré. Ještě se mi nestalo,že by ztvrdly.
Pane Janák,fakt přímo při vaření solíte fazole?Já mám zkušenost,že fazole ztvrdnou, a přihodilo se to mému i muži,že nedopatřením fazole osolil a prostě nezměkly ani po hodně dlouhé době vaření,možná tam sůl prostě přidáte později?Ladka
Varím tiež v tlakovom hrnci a všetky strukoviny solím až po uvarení. Na chuti je to poznať.
Já tedy vařím fazole v tlakovém hrnci a solím je vždycky.