• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Fazolový guláš
Napište svůj komentář k receptu

Fazolový guláš

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazolový guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí kližka
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule (Velká)
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka paprika - sladká
    • 1
      kg fazole
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      ks česnek
  • Jíška
    • máslo
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kousky a rychle osmahneme na oleji spolu s nadrobno nakrájenou cibulí. Osolíme, opepříme, opaprikujeme a dusíme. V druhém hrnci vaříme předem namočené fazole - nesolit! Když je obojí do poloměkka, smícháme, zahustíme (je-li potřeba) jíškou a dusíme dál. Před dokončením okořeníme majoránkou a utřeným česnekem, dosolíme, můžeme přidat feferonku. Podáváme v bochníčku chleba.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš (nejen) s řepou - eintopf

Fazolový guláš (nejen) s řepou -…

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 17. 4. 2009 17:22

    Tak 3x som prečítala všetky poznámky a tiež nikde nutrie nevidím, a teda celá diskusia mi uniká. Ale nutrie sa skutočne chovajú na mäso, pozrite napr. http://www.agronavigator.cz/default.asp?ids=152&ch=13&typ=1&val=60630 , ale keď si dáte do vyhľadávača heslo recepty nutria, vjde vám veľa odkazov na recepty.

  • Di - | 17. 4. 2009 15:35

    Ale paní Lado, nutrie se opravdu jí. To nejsou kozí bobky ani sprosté slovo!! A když už chcete mazat poznámky k nutrii, tak opravdu všechny, protože takhle nevím, proč jsem ta proskribovaná právě já! Ostatně nereagovala jsem na poznámku žádného Kokosky, ale Lenky Benové, která zůstala. Takže prosím měřte všem stejným metrem.

  • Kuchařka on-line | 17. 4. 2009 14:59

    Jak souvisi nutrie s timto receptem?! Navic prispevky p. Kokosky se nesmi brat vazne, prosim nereagujte dale na takoveto naproste off-topicy. Jestli se chcete bavit o nutriiich a kozich bobcich, tak prosim v diskuzi, zde to bude od nutrii promazano

  • Di - | 17. 4. 2009 14:53

    Nevím, co je tak pohoršujícího na poznámkách o nutriích, že musely být vymazány. A proč zůstala jen ta prostřední, která nedává smysl?

  • Petule B. | 17. 4. 2009 14:18

    Ať koukám jak koukám, nikde žádnou nutrii nevidím.... to jako že se může dát místo hovězího nutrie?

  • Tereza J. | 17. 4. 2009 09:51

    Pani Marie, všetky strukoviny varím len v tlakovom hrnci, je to veľká úspora času, rovnako krúpy, zemiaky, atď.

  • Tereza J. | 17. 4. 2009 09:51

    Pani Marie, všetky strukoviny varím len v tlakovom hrnci, je to veľká úspora času, rovnako krúpy, zemiaky, atď.

  • Di - | 16. 4. 2009 21:20

    Nutrie je vlastně trochu větší, mastnější králík. Jen má trochu vzácnější kožich.

  • Benova Lenka | 16. 4. 2009 21:17

    Ked som bola dieta, mama nam casto varievala nutriu, pamatam si, ze nam to chutnalo. Len tolko, nevidim na tom nic zvlastne.

  • Olga Zehnalová | 16. 4. 2009 20:46

    Dobre vidím? Čo vyvarila, nutriu?

  • Emil Kokoška | 16. 4. 2009 20:32

    Moje babička vždycky v guláši vyvařila ještě celou nutrii. To pak mělo říz!

  • Marie Šindelová | 16. 4. 2009 19:21

    Gulášek byl výborný,ikdyž jsem měla doma jen půl kg fazolí,stačilo to bohatě.Poprvé jsem je udělala v tlakovém hrnci a byla jsem nadšená rychlostí přípravy.1*

  • Jana Remková | 22. 6. 2008 22:26

    No,já taky fazole solím hned,ale je možné,že kdybych to nedělala,tak by se nevařily tak dlouho,ikdyž je přez noc namáčím.No,vyzkouším,dám vědět.

  • Lenka | 22. 6. 2008 16:04

    Já většinou používám červené.Nejčasteji z nich dělám polévky nebo saláty.

  • ladislava staffenová | 22. 6. 2008 15:36

    Tak to je docela pro mě novinka,musím to vyzkoušet,jen ještě jedna možnost - nezáleží třeba na druhu fazolí,já nejčastěji vařím bílé (červené jsem snad měla jen z konzervy,tam měkké jsou),že se namáčejí,to je jasné.

  • Lenka | 22. 6. 2008 15:20

    Také solím fazole před vařením a vždy jsou dobré. Ještě se mi nestalo,že by ztvrdly.

  • ladislava staffenová | 22. 6. 2008 15:14

    Pane Janák,fakt přímo při vaření solíte fazole?Já mám zkušenost,že fazole ztvrdnou, a přihodilo se to mému i muži,že nedopatřením fazole osolil a prostě nezměkly ani po hodně dlouhé době vaření,možná tam sůl prostě přidáte později?Ladka

  • Tereza J. | 22. 6. 2008 15:06

    Varím tiež v tlakovom hrnci a všetky strukoviny solím až po uvarení. Na chuti je to poznať.

  • JANÁK PAVEL | 22. 6. 2008 14:56

    Já tedy vařím fazole v tlakovém hrnci a solím je vždycky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Hovězí Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Smažení Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Fazole Hladká mouka Hovězí kližka Majoránka Máslo Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepičí polévka s nudlemi

Slepičí polévka s nudlemi

Roštěnky Esterházy

Roštěnky Esterházy

Kefírové lívance

Kefírové lívance

Bryndzová pomazánka

Bryndzová pomazánka

Zdravé sušenky

Zdravé sušenky

Filé v alobalu

Filé v alobalu

Jáhlové placičky s mrkví

Jáhlové placičky s mrkví

Ananasový koláč naruby

Ananasový koláč naruby

Dietní bezlepková žemlovka

Dietní bezlepková žemlovka

Doporučujeme

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

20 minut
Pizza Margherita

Pizza Margherita

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

30 minut
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O.O.D.

Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

20 minut
Jahodový cheesecake do skleničky

Jahodový cheesecake do skleničky

40 minut
Sněhová roláda

Sněhová roláda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

Poslední sledované recepty

80
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
61
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
53
Pocky
Pocky
38
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Večeře bez masa, které budou chutnat i zapřisáhlým masožravcům
Od pondělí do pátku: Večeře bez masa, které budou…
Superpotravina týdne: Třešně. 5 dobrých důvodů, proč si je dát právě teď, plus skvělé recepty
Superpotravina týdne: Třešně. 5 dobrých důvodů,…
Smoothie na hubnutí? Vyberte si správně, a kila poletí dolů
Smoothie na hubnutí? Vyberte si správně, a kila…
Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého favorita a přivítejte léto se sladkou noblesou
Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého…
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré a bez kalorií!
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré…
AHA.cz Dyková odtajnila plány: Stěhování do zahraničí, bouchne všechny prachy

Dyková odtajnila plány: Stěhování do zahraničí, bouchne všechny prachy

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Farma Česko odhaluje soutěžící: Mary z Bachelora i finalistka drsné show Survivor!

Farma Česko odhaluje soutěžící: Mary z Bachelora i finalistka drsné show Survivor!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Marcel ze Slovenska: Má klávesy od Davida! Vydražil je v aukci Blesk Tlapek za 71 tisíc

Marcel ze Slovenska: Má klávesy od Davida! Vydražil je v aukci Blesk Tlapek za 71 tisíc

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy 7 jmen, jejichž nositelky patří mezi největší svůdnice. Tyto ženy působí na muže jako magnet!

7 jmen, jejichž nositelky patří mezi největší svůdnice. Tyto ženy působí na muže jako magnet!

  • Recepty.cz
  • Fazolový guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact