Cibuli nakrájíme a orestujeme na troše oleje, poprášíme moukou a zalijeme vařící vodou. Přidáme obě plechovky propláchnutých červených fazolí. Přidáme rozetřený stroužek česneku a hovězí bujónové kostky. Chvíli provaříme. Do polévky můžeme zavařit nočky vytvořené z vejce a mouky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana
|21. 8. 2016 00:25
Ne ze sacku, ale z konzervy... :D prast jak uhod. Z chemickeho hlediska z blata do louze ;) zkuste si dat tu 'praci' a radeji cerstve, resp.susene, fazole namocit a uvarit. Vase telo vam za jiz vynechane soli, konzervanty ci glutamaty rado podekuje :)
Jana
|21. 8. 2016 00:25
Ne ze sacku, ale z konzervy... :D prast jak uhod. Z chemickeho hlediska z blata do louze ;) zkuste si dat tu 'praci' a radeji cerstve, resp.susene, fazole namocit a uvarit. Vase telo vam za jiz vynechane soli, konzervanty ci glutamaty rado podekuje :)
Šárka
|29. 10. 2014 18:42
Dobrý den, ráda bych vyzkoušela. Prosím jak se dělají ty nočky? ... (jsem amatér a teprve začínám) :-) děkuji
Pepe
|29. 10. 2013 11:20
Moje první polívka v životě nedělaná ze sáčku. Dopadlo to líp, než jsem čekal, moc dobrá :-) Díky za recept.
Naďa
|1. 5. 2013 12:10
já je slila,příště skusím neslívat
Naďa
|1. 5. 2013 12:09
výborná polívka <3 a hotová za chvíly,do půl hoďky :-)