Fazole namočíme den předem do vody, druhý den slijeme, přidáme novou vodu a dáme vařit. Cibuli a mrkev nakrájíme na kolečka, rajčata na kostičky a dáme hned vařit k fazolím. Přidáme pepř a olej a vaříme do změknutí fazolí. Na závěr osolíme dle chuti.
2
Je to taková odlehčená varianta fazolačky a nedá moc práce.
:'( Fasolatha, bez celeru a petrzlenu to by vas v Grecku capicami zbili , to je to iste ako robit vepro knedlo zelo, bez zeli : 8-) pozri fotku tak vyzera naozajstna ...
CHRISSA MAROGLOU
|9. 10. 2009 12:13
prava recka ale! (i ten celer a petrzel samo tam musi byt!)
Anonym
|16. 8. 2007 17:03
Přidávám taky kousek celeru a petržele a nať od obojího a hlavně ČESNEK.