Kugel s rýží na sladko - židovská…
Židovská sváteční chala
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je to něco jako "Fazolový hummus",že:) A tohle dělám a podávám to jako dip k tortilám nebo chlebovým plackám.
Chtěla jsem to vyzkoušet,chuť mě překvapila-moc dobré,jen jsem přidala ještě česnek.
Pečené obložené řízky
Bramborové krokety III.
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Sýrová omáčka s těstovinami…
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Sirup ze smrkových výhonků
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort