Kugel s rýží na sladko - židovská…
Židovská sváteční chala
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je to něco jako "Fazolový hummus",že:) A tohle dělám a podávám to jako dip k tortilám nebo chlebovým plackám.
Chtěla jsem to vyzkoušet,chuť mě překvapila-moc dobré,jen jsem přidala ještě česnek.
Patizony zapečené s hermelínem
Tvarohové knedlíky
Bábovka v mikrovlnce za 10 minut
Špenátová polévka slavnostní
Medovo-mléčné kuličky
Halušky se špenátem
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Vynikající těstovinový salát se…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki