Kugel s rýží na sladko - židovská…
Židovská sváteční chala
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je to něco jako "Fazolový hummus",že:) A tohle dělám a podávám to jako dip k tortilám nebo chlebovým plackám.
Chtěla jsem to vyzkoušet,chuť mě překvapila-moc dobré,jen jsem přidala ještě česnek.
Mleté maso se špenátem
Zapečená polenta se sýrem
Lasagne s rajčaty
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Jerky - sušené maso
Krkonošský hubník
Hlávkové zelí na pivu
Pečená dýně (velice chutná)
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki