ano, bramobory se přidávají syrové. na hrubo nebo jemno?řekla bych asi jako na bramborák. brambory samozřejmě na cibulce podusíme a potom přidáme fazolky.já přidávám fazolky v rajksé omáčce, ale myslím, že ve slaném nálevu by se také mohou dát. zaleží na chuťi. dobrou chuť a dejte v+ědět, jak chutnalo!!
Pokud to má být "mňamka", tak bych brambory asi syrové nastrouhala a podusila na cibulce, dusila-smažila a potom prskla konzervu fazolí - je úplně jedno, jaké ? a potom přidám to co říká recept,no jo, aji tak to jde ? ne ? Autor neznámý, tak není co dodat !
Já se chci zeptat, brambory nastouhat na jemno nebo na hrubo.Díky
vypada zajimave, mam jenom maly dotaz ty brambory maji byt syrove? a ty fazole ve slanem nalevu, nebo v rajske omacce? diky v.