Na oleji osmažíme cibulku, přidáme nastrouhané brambory, osolíme a přidáme sladkou červenou papriku. Když jsou brambory dostatečně osmažené, přidáme na pánev konzervu fazolí. Nakonec nastrouháme eidam a můžeme přidat i kousek nivy. Někdy přidám i kousek šunky či párek.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
veronika rehackova
|19. 4. 2009 00:33
ano, bramobory se přidávají syrové. na hrubo nebo jemno?řekla bych asi jako na bramborák. brambory samozřejmě na cibulce podusíme a potom přidáme fazolky.já přidávám fazolky v rajksé omáčce, ale myslím, že ve slaném nálevu by se také mohou dát. zaleží na chuťi. dobrou chuť a dejte v+ědět, jak chutnalo!!
Jana Pátková
|21. 11. 2008 11:14
Pokud to má být "mňamka", tak bych brambory asi syrové nastrouhala a podusila na cibulce, dusila-smažila a potom prskla konzervu fazolí - je úplně jedno, jaké ? a potom přidám to co říká recept,no jo, aji tak to jde ? ne ? Autor neznámý, tak není co dodat !
Sylva P.
|21. 11. 2008 09:48
Já se chci zeptat, brambory nastouhat na jemno nebo na hrubo.Díky
Věra Děrgelová
|20. 11. 2008 20:49
vypada zajimave, mam jenom maly dotaz ty brambory maji byt syrove? a ty fazole ve slanem nalevu, nebo v rajske omacce? diky v.