• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Fazolová dělovka
Napište svůj komentář k receptu

Fazolová dělovka

autor: Buchy
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazolová dělovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • anglická slanina
    • 1
      lžička rostlinný olej
    • 3
      cibule
    • 3
      česnek
    • kečup - jemný
    • masox
    • sůl
    • 2
      plechovka fazole v chilli nálevu
    • 200
      g uzené maso postačí obyčejný kabanos, párek apod.
    • 1
      g zeleninové lečo
    • koření dle chuti já dávám oregano a bylinkový pepř, majoránku

Postup přípravy receptu

1
Oloupanou a na půlkolečka nakrájenou cibuli podusíme na oleji, přidáme na kostičky nakrájenou uzeninku, přisypeme fazole, koření a česnek. Kdo má rád hodně pikant, tak si přidá feferonku.
2
Jakmile to začne nádherně vonět, přidáme lečo i s nálevem, přilijeme trošku kečupu (asi 2 lžíce), dochutíme a dle potřeby zahustíme zákletkou z hladké mouky a vody (není nutné).
3
Jako příloha je výborné pečivo všeho druhu. Pozor! Výstraha! Nutno v zásobě pivko - bude žízeň.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fazolová polévka s pórkem

Fazolová polévka s pórkem

Fazolová polévka s uzeným masem

Fazolová polévka s uzeným masem

Fazolová polévka

Fazolová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdenka Korábová | 12. 4. 2008 20:56

    Milý Jiří- kuchařina je sice věda, ale nepracuje se s laboratorními váhami, to bychom to mohli dopracoat s tou přesností tak daleko, že bychom přepočítávali fazole v plechovce, jeli jich tam stejně jako v té druhé. Kuchařina je i v pocitu, že jídlo chutná i když je jednou hustší a jindy řidší a to dle stejného receptu, nejlepší dávkování je "tak akorát" a vždy s úsměvem .

  • Tereza J. | 12. 4. 2008 16:30

    Recept je s gramážou, prečo by bol nepresný ? Že tam nie je presná gramáž slaniny ? To snáď byť nemusí, zvyšok je jasný. Máte tam napísané malá sklenička leča. To je tiež jasné, stačí ísť do obchodu, Nemyslím si, že je namieste takto kritizovať recept. Je zbytočné to isté uverejnovať 2x, zvlášť vedome. Ak je to výborné, mali ste daž dobrú známku .

  • Jiří Gogela | 12. 4. 2008 15:32

    Recept je, bohužel , nepřesný, chybí základní měřitelné množství surovin, fazole, angl. slanina, voda, lečo, cibule atd. Doplnil jsem to odhadem a je to výborné. Upravený recept v nejbližší době uveřejním.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Fazole Kečup - jemný Koření Masox Rostlinný olej Sůl Uzené maso Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová čalamáda

Houbová čalamáda

Blesková smaženka

Blesková smaženka

Plněný bramborák II.

Plněný bramborák II.

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové omáčce

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…

Chřestová polévka II.

Chřestová polévka II.

Francouzské brambory - bez vaření

Francouzské brambory - bez vaření

Celerové karbanátky (sekaná)

Celerové karbanátky (sekaná)

Čočkový salát s hořčicí

Čočkový salát s hořčicí

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

34
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
28
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
23
Dýňová tortila
Dýňová tortila
23
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Fazolová dělovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact