Milý Jiří- kuchařina je sice věda, ale nepracuje se s laboratorními váhami, to bychom to mohli dopracoat s tou přesností tak daleko, že bychom přepočítávali fazole v plechovce, jeli jich tam stejně jako v té druhé. Kuchařina je i v pocitu, že jídlo chutná i když je jednou hustší a jindy řidší a to dle stejného receptu, nejlepší dávkování je "tak akorát" a vždy s úsměvem .
Recept je s gramážou, prečo by bol nepresný ? Že tam nie je presná gramáž slaniny ? To snáď byť nemusí, zvyšok je jasný. Máte tam napísané malá sklenička leča. To je tiež jasné, stačí ísť do obchodu, Nemyslím si, že je namieste takto kritizovať recept. Je zbytočné to isté uverejnovať 2x, zvlášť vedome. Ak je to výborné, mali ste daž dobrú známku .
Recept je, bohužel , nepřesný, chybí základní měřitelné množství surovin, fazole, angl. slanina, voda, lečo, cibule atd. Doplnil jsem to odhadem a je to výborné. Upravený recept v nejbližší době uveřejním.