Nerozmrazené fazolky vkládáme do trochy vařícího osoleného vývaru a udusíme je v něm téměř doměkka. V kastrolku zatím zpěníme na tuku nadrobno krájenou cibulku a udusíme na ní na plátky nakrájené žampióny. Do podušených hub vmícháme fazolky, přidáme v mléce rozkvedlanou hladkou mouku, trochu strouhaného sýra, okořeníme špetkou pepře, tymiánu a majoránky a vše vmícháme do pokrmu. Necháme chvíli mírně povařit. Podáváme s vařenými brambory.
Veľmi dobré jedlo.Už som to varila viackrát,ale až teraz som sa dostala k hodnoteniu.Odo mňa veľká 1.
Lucie Jirečková
|30. 9. 2008 13:10
Moc dobré jídlo, moc!
Jaroslava Oumarová
|4. 9. 2006 09:28
Bylo to výborné, děkuji za recept.
Dana
|23. 4. 2006 12:45
Je to dobry a levny pokrm, já jsem jen konečné upravě ješte malinko upravila, přidala jsem cisty jogurt, udelala jsem to malinko hustší a podavala s těstovinami.