Husa po staročesku
Kachna po staročesku
Kuřecí směs po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Snad by stálo za zmínku, že hotový pokrm by si zasloužil kyselost zjemnit troškou cukru.
IVANO JATI TAKE DAM KOPECEK MOJEHO KAKA JETO VYBORNE <3
Moc dobré a úžasně rychlé
V Rumunsku jsem je měla ochucené česnekem,pkantním kořením a troškou kopru-delikatesa. <:-)
Moc dobré, podávám s kopečkem osolené zakysané smetany ochucené česnekem :).
Fazolky - zelenina
Fazolky jsou výborné, dochutila jsem je - jak jinak u mne - česnekem.... :-). Manželovi moc chutnaly...
To je náš starodávny fazuľkový prívarok, akurát robíme klasickú zápražku, teda riedime mliekom, nie vodou .
uplne super ;-)
jednoduché rychlé a velmi dobré. Česnek a petrželka ještě lepší - ňam.
Prestoze recept zni "starocesky" moje babicka to delavala i na Balkane:-)) Akorat byl tam jeste cesnek a zelena petrzelka, je to opravdu moc dobre!
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Kuřecí zeleninový špíz
Slané jednohubky z listového těsta
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Mňamková pomazánka z Nivy
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Provensálské kuřecí paličky s cuketou
Quiche s tuňákem a cibulí
Čevapčiči po našem
Toskánská polévka
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky