Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme kari, promícháme a vsypeme očištěné a pokrájené fazolky. Zalijeme vodou a podusíme doměkka. Oslolíme, opepříme a zahustíme kysanou smetanou rozmíchanou s polohrubou moukou.
2
Povaříme a dle potřeby doředíme vodou. Ochutíme 1-2 lžičkami sojové omáčky a sekanou petrželkou. Jako přílohu podáváme vařené brambory a ozdobíme sekanou petrželkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petule B.
|21. 3. 2008 16:02
Tak nevim. Dnes jsem to udelala k obedu a podle komentaru zde jsem cekala mnamku. Ne ze by se to nedalo jist, na tom neni co zkazit, ale bylo to takove nijake, byli jsme zklamani, musela jsem to pak jeste ruzne dochutit.
Helena Stříbrná
|7. 11. 2007 10:47
Tato úprava fazolek je opravdu vynikající. Přidávám kuřecí maso a jako přílohu střídám brambory s těstovinami.
Airan Novakova
|2. 8. 2006 14:52
Vynikajici! Doufam, ze se pani autorka zlobit nebude - misto cibule jsem pouzila porek a pro mlsouny jsem pridala kureci masicko:-) To jidlo predcilo ocekavani. Dekuji za skvely napad.Davam 1*
Libuše Darmovzalová
|29. 7. 2006 13:26
Výborná alternativa k mě známějším fazolkám na paprice. Doporučuji vyzkoušet.
Zuzka Nydlova
|6. 10. 2005 20:41
Neni co dodat. Opravdu rychle, vyborne. Mohli jsme se utlouct. Urcite si je vepisu k memu sesitku receptu.
Adela Groholova
|5. 2. 2005 14:31
Takto pripravene fazulky predcili vsetky moje ocakavania. Chutnali vynikajuco. Dakujem za dobry tip na skvely a lahky obed :-)